2777
2789
عنوان

من حساس شدم رو خانوادم یا حق دارم?

715 بازدید | 25 پست

خواهرم ازالمان نذرگوسفند داشت گفته بودن برا من میفرستن بکشیم بداریم تویخچالمون بعد امروز پدرم زنگ زد گفت که به یک نفر سپردن گوسفند رو کشتن  بریم یک ران گوسفند برامون گذاشتن بریم بگیریم.منم اشکم در اومد از اینکارشون خدافظی کرد فوری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نفهمیدم چی گفتی

پول قراربود بفرستن برای ما اینجا قربونی کنیم بداریم تو یخچالمون ولی امروز زنگ زد پدرم گفت که برای فلانی پول فرستادن و گوسفند رو کشتن ازالمان به ایران پدرم پول فرستاده.

به من گفت برو ران گوسفند برات گداشتن برو بگیرین.

به خواهرت بگو نظرت اونجور که خواستی نشد . وقتی به شما سپرد چرا به پدرت هم گفت؟

اون یکی خواهرم هم ۲تا گوسفند داشت همینجور شد همشو دادن حرم اندازه نصف گوسفند اوردن برامن

اسی نذرو میدن به کسی😑نه اینکه شما بزاری تو یخچالت...

احتمالاپخش کردن گوشتو ،یه تیکه هم برای شما نگه داشتن

‏من نمیگم همه چی درست میشه،نمیگم خسته نمی‌شیم و خیلی قوی‌ایم!خسته شدن و کم آوردن هم حق ماست؛فقط میگم اینجوریا هم نمی‌مونه...🍃
عزيزم يعني همه ي گوشت گوسفند و خواهرت گفته براي شما ولي بابات فقط يه رون شو داده درسته

اره.بابام و همشون المانن.اشکم سرازیر شده همینجور دلم اروم نمیگیره نه به خاطر گوسفند به خاطر کارشون

اون یکی خواهرم هم ۲تا گوسفند داشت همینجور شد همشو دادن حرم اندازه نصف گوسفند اوردن برامن

توقع ات بالا نیست؟؟؟اگه نذره چرا باید بدن به شما؟؟؟؟نصف گوسفند کمه؟؟؟

‏من نمیگم همه چی درست میشه،نمیگم خسته نمی‌شیم و خیلی قوی‌ایم!خسته شدن و کم آوردن هم حق ماست؛فقط میگم اینجوریا هم نمی‌مونه...🍃