2777
2789

استفاده کردی نتیجش رو ب منم بگو

یادت نره ها

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو موارد ژنتیکی ، کرم ک اصلا تاثیر نداره اما کارهای پزشکی و کلینیکی تا حدی کمرنگ تر میکنه

اره منم چشام سبز عسلی موهام خرمایی و پوستم سفیده ی اره کک و مک دارم شوهرم میگه خوشگله معلوم نیس اما من حساس شدم 

اره منم چشام سبز عسلی موهام خرمایی و پوستم سفیده ی اره کک و مک دارم شوهرم میگه خوشگله معلوم نیس اما ...

بله اکثر بیماری ها و لک های پوستی متاسفانه برای پوست سفید ایجاد میشه منم سر همین سفید بودن پوست تو ۵ سالگی دچار ویتیلیگو شدم 

اما در مورد کک و مک بنظر منم واقعا چیز قشنگیه گاهی با آرایش برای خودم کک و مک درست میکنم واقعا نازه

شماهم کک دارید تروخدا عکس بذارید ببینیم چجوریه من هر کاری رفتم نرفت 

ندارم 

خاصیت روشن کنندگیش رو میگم اگ تاثیر داشت بهت بگو .

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
همون پیسی هست  لک های سفید روی پوست ک به خاطر از بین رفتن رنگدانه ها و لایه محافظتی پوست به وج ...

عه جدی انشالله خوب میشی بچه ها ولی من اعتماد بنفسم میاد پایین خخ بعضیا صورتشون اینی نه این که حسادت کنما بخدا ولی دوس داشتم اونجوری باشه

بله اکثر بیماری ها و لک های پوستی متاسفانه برای پوست سفید ایجاد میشه منم سر همین موضوع ۵ سالگی دچار ...

آفرین به نظرم قشنگه منم اصلا باهاش مشکلی ندارم همسرم میگه خیلی خوبه زیباس مثل اروپایی ها هستی به نظرم دوستشون داشته باش برات اصلا اذیت کننده نیست چون راه درمان نداره