2777
2789
عنوان

نا امیدی کامل از زندگی به خاطر جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 46 پست
خواهش می کنم فیل شکنم وصل نمیشه و گرنه دقیق ادرس پیجشو بهت می گفتم.من تشخیصشو دوست داشتم.دقیق بود

من یه بار رفتم داروگیاهی یه چیزی بهم داد صد برابر بدتر شدم نمیدونم چه کوفتی بود عرق چهار گیاه یه همچین چیزی

واقعا داروگیاهی هایی که تشخیص درست بدن خیلی کم هستن

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
من زندگیم داره نابود میشه سر این موضوع تو چیکار میکنی

من اوایل تو فکرش نبودم گفتم خوب میشه ولی الان خیلی درگیرم همش جوش. از نزدیک که نگاه میکنم حالم بهم میخوره. ولی باید پلی کیستیکمو درمان کنم تا خوب شه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه بار رفتم داروگیاهی یه چیزی بهم داد صد برابر بدتر شدم نمیدونم چه کوفتی بود عرق چهار گیاه یه همچ ...

اره واقعا پیش ادم ماهر باید بری.من پیش یکی از معروف ترین و گرون ترین دکترای تهران رفتم و قرص و پماد داد اما جواب نداد درمانش برام.اما طب سنتی هم به هرکسی اعتماد نکن.ممن واقعا گشتم تا ی متخصص طب سنتی خوب پیدا کردم

من اوایل تو فکرش نبودم گفتم خوب میشه ولی الان خیلی درگیرم همش جوش. از نزدیک که نگاه میکنم حالم بهم م ...

منم دقیقا احساس تو رو دارم

میگن پلی کیستیک درمان میشه باید دکتر غدد و زنان خوب بری بهت دارو بدن اوکی میشی

ممنونم عزیزم آخه واقعا دست خودم نیست به این که فکر میکنم شوهرم بهم نگاه میکنه الان نکنه چندشش بشه نک ...

گلم از کی صورتت جوشی شد؟ از همون سن بلوغ یا الان اینطور شدی؟ من خودم صورتم مثل آیینه صاف بود بخاطر کرونا صورتم پر از آکنه شد ولی یه محلولی که دکتر بهم داد واقعا معجزه کرد برام

گلم از کی صورتت جوشی شد؟ از همون سن بلوغ یا الان اینطور شدی؟ من خودم صورتم مثل آیینه صاف بود بخاطر ک ...

نه بابا به خدا تو کل عمرم من یه دونه جوش تا حالا نزده بودم الان یک ساله دارم میزنم ۲۳ سالمم هست

به خدا انقدر پوستم صاف بود بدون هیچ کرمی همه فکر میکردن کرم زدم به پوستم حتی کرونا هم نگرفتم که بگم به خاطر اون بود واقعا وسط جهنم گیر کردم

همه نوع آزمایشی هم دادم

اره واقعا پیش ادم ماهر باید بری.من پیش یکی از معروف ترین و گرون ترین دکترای تهران رفتم و قرص و پماد ...

عزیزم اینه پیجی که گفتی؟

منم کلی متخصص گرون رفتم فایده نداشت

نه بابا به خدا تو کل عمرم من یه دونه جوش تا حالا نزده بودم الان یک ساله دارم میزنم ۲۳ سالمم هست به ...

مطمئنی کرونا نگرفتی؟ دقت کن بعد واکسن کرونا اینطور نشدی؟ 

بعضیها بخاطر واکسن اینطور میشن ، جوشهات چرکین؟

مطمئنی کرونا نگرفتی؟ دقت کن بعد واکسن کرونا اینطور نشدی؟  بعضیها بخاطر واکسن اینطور میشن ، جوش ...

اصلا واکسن هم نزدم حتی 

کروناهم نگرفتم اصلا حتی سرما هم نخوردم آره چرکی هستن

یه مدت دکتر بهم داکسی سایکلین داد تقریبا خوب شده بودم بعد دوباره با شدت بیشتر برگشتن

اصلا واکسن هم نزدم حتی  کروناهم نگرفتم اصلا حتی سرما هم نخوردم آره چرکی هستن یه مدت دکتر بهم ...

منم داکسی سایکلین خوردم خوب شدم، اگه دکتر بهت راکوتان داده مطمئن باش صورتت عین روز اول صاف میشه فقط مراقب باش به این زودی باردار نشی، استرس رو از خودت دور کن تا می تونی این خیلی بهت کمک می کنه کمتر برو پیش ایینه، کرم پودر و پنکک نزن اصلا حتی صورتتو تا یه مدت اصلاح نکن که تحریک نشه ، قبول دارم با وجود شوهر تحمل جوش سخته ولس عزیزم صبوری کن و سعی کن جملات تاکیدی مثبت با خودت تکرار کنی که صورتم مثل آینه صاف میشه 

میگن عوارضش بعد قطع مصرف دارو از بین میره و برمیگرده نگران نباش ولی من به این فکر میکنم که حتی کچل ...

من ک نزدیک ۷۵سانت مو دارم چون خیلی کم پشت شده مجبورم کامل کوتاه کنم چون یکم ناراحتم میکنه... امیدوارم ک بعد قطع دارو حل بشه

ولی با همه این اوصاف من راضیم فقط جوشام خوب بشه چون عذابه برام

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
من ک نزدیک ۷۵سانت مو دارم چون خیلی کم پشت شده مجبورم کامل کوتاه کنم چون یکم ناراحتم میکنه... امیدوار ...

انشالله جواب میگیریم عزیزم حتما در کنارش رژیم غذایی رو رعایت کن و ورزش انجام بده انشالله که خوب میشیم❤❤❤

[QUOTE=257976107]انشالله جواب میگیریم عزیزم حتما در کنارش رژیم غذایی رو رعایت کن و ورزش انجام بده انشالله که خوب میشی ...[/QUOT

انشاالله ♥️💋

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️