2777
2789
عنوان

نا امیدی کامل از زندگی به خاطر جوش

613 بازدید | 46 پست

من حدود یک ساله بی دلیل صورتم شروع به جوش زدن کرده و خیلی درمان های مختلف و قرص های مختلف امتحان کردم اما جواب نگرفتم یک ساله نمیتونم وقتی میرم بیرون ماسکمو از صورتم در بیارم حس میکنم همه به من نگاه میکنن افکار خودکشی میاد سراغم و کلا از زندگی نا امید شدم‌.۲۳ سالمه و متاهل هستم. الانم رفتم دکتر گفت آخرین درمان برات راکوتانه و مشکلت حل میشه الانم دارم راکوتان مصرف میکنم ولی هر شب کلی گریه میکنم و پر از ناامیدی هستم......چیکار میتونم بکنم

الان توی بهترین سن زندگیم...بهترین شرایط کاری...عاشق همسرمم هستم و مشکلی تو زندگیم ندارم اما این موضوع داره منو از پا در میاره میترسم یهو یه تصمیم بدی بگیرم واقعا نمیدونم چیکار کنم

لطفا راهنماییم کنید

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
دیگه یه روند طبیعیه من چارساله درگیرشم جای من بودی چیکار میکردی 🙁

چطوری کنار میای باهاش

چطور برات مهم نیست مردم چطور بهت نگاه میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطوری کنار میای باهاش چطور برات مهم نیست مردم چطور بهت نگاه میکنن

اول اینکه نظر مردم اصلا برام مهم نیست چون من برای خودم زندگی میکنم بعدم اینکه دیگه الان همه جوش دارن دورش ک تموم بشه خوب میشه روتین استفاده کن ازمایشم بده اگ اوکی بود و دکتر راکوتان دادت بخور من راکوتان خوردم زیادم خوردم خوبم شدم ولی چون کیست دارم مجدد جوش میزنم دیگه الان فقط روتین رو میرم کمتر میزنم باهاشم کنار اومدم

خدایا برای همه چی شکرت

نخور چون متاهلم هستی امکان بارداریت زیاده ضرر داره.سعی کن با طب سنتی درمان کنی.من که خیلی خاطره بدی ...

دیگه چاره ای ندارم قصد بارداری هم ندارم

طب سنتی هم امتحان کردم فقط بدتر شدم

آره یهو صورتم شروع به جوش زدن کرد

من ۶سال درگیر جوش بودم

ن عروسی ن مهمونی ن هیچ جا چون واقعا افسرده بودم در ضمن من جای جوش بصورت گودی عمیق داشتم و دارم

نزدیک سه ماهه راکوتان میخورم دوماه اول افتضاااااااااح جوش زدم ب حدی ک گریه میکردم الانم کمتر شده ولی بازم جوش دارم هشت ماه قراره بخورم تا نتیجه بده... این راه اخر منه امیدوارم ک جواب بده

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
من مصرف کردم خیلی نتیجه گرفتم .یه چیز طبیعیه چرا انقدر بزرگش میکنی عزیزم 

تجرببات مصرفتو میتونی بهم بگی عزیزم

خداروشکر که نتیجه گرفتی انشالله دیگه هیچ وقت وو زندگیت این مشکل واست پیش نیاد

سه روزه تازه شروع کردم به مصرف

اووووو عزیزم پس این همه ناامیدی برا چیه 

اثرشو میبینی فقط صبور باش تقریبا دو تا سه ماهه دیگه همشون میرن

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
دیگه چاره ای ندارم قصد بارداری هم ندارم طب سنتی هم امتحان کردم فقط بدتر شدم آره یهو صورتم شروع به ...

منم ی مدت خیلی بد میزدم جوش.کلی هم راکوتان و ازیترومایسین میخوردم خیلی بدنمو ریخت بهم تازه جوشامم بدتر کرد.بعد رفتم طب سنتی الان پوستم صافه صافه خیلی وقته جوش نزدم