2777
2789
عنوان

نا امیدی کامل از زندگی به خاطر جوش

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 46 پست
من ۶سال درگیر جوش بودم ن عروسی ن مهمونی ن هیچ جا چون واقعا افسرده بودم در ضمن من جای جوش بصورت گودی ...

انشالله که جواب بده عزیزم

در کنارش مشکلات هورمونیت هم چک کن و سونوی کامل تخمدان و پلی کیستیک و کبد و ایناهم بده

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
تجرببات مصرفتو میتونی بهم بگی عزیزم خداروشکر که نتیجه گرفتی انشالله دیگه هیچ وقت وو زندگیت این مشکل ...

ممنونم‌.چه تجربیاتی عزیزم؟یه دوره خیلی زیاد جوش زدم و اکثرا هم چرکی بودن دکتر رفتم برام نوشت و خیلی خوب بود تقریبا توی ۲ماه جوشا برطرف شدن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ی مدت خیلی بد میزدم جوش.کلی هم راکوتان و ازیترومایسین میخوردم خیلی بدنمو ریخت بهم تازه جوشامم بد ...

میتونی بگی کجا رفتی

یا آدرس یا شماره تلفنی بدی که مشاوره بگیرم

انشالله که جواب بده عزیزم در کنارش مشکلات هورمونیت هم چک کن و سونوی کامل تخمدان و پلی کیستیک و کبد ...

ممنونم♥️🌼

بله آزمایش میدم تا الان ک مشکلی نداشته فقط از عوارضش ریزش شدید مو و مژه هست.... اوایل خون دماغ میشدم ولی الان بهتره

فقط حیف اون همه مو‌ و‌ مژه ای ک ریخت💔

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
ممنونم‌.چه تجربیاتی عزیزم؟یه دوره خیلی زیاد جوش زدم و اکثرا هم چرکی بودن دکتر رفتم برام نوشت و خیلی ...

پس منم باید صبوری کنم

ممنونم عزیزم

ممنونم♥️🌼 بله آزمایش میدم تا الان ک مشکلی نداشته فقط از عوارضش ریزش شدید مو و مژه هست.... اوایل خو ...

میگن عوارضش بعد قطع مصرف دارو از بین میره و برمیگرده نگران نباش

ولی من به این فکر میکنم که حتی کچل هم بشم بهتر از اینه که صورتم جوش داشته باشه

سلام عزیزم کاملا درکت می کنم جوش واقعا ادم رو آزار میده ولی گلم میدونی هرچی استرست بالا باشه جوشهای صورتت بیشتر میشه؟ خودکشی بخاطر جوش؟ خواهر گلم خیلی از مردم زیر فشار انواع مشکلات بزرگ کمرشون خم شده ولی به اندازه ی شما ناامید نیستن خودکشی چیه اخه که شما تو اوج جوونی حرفشو میزنی!!! راکوتان خیلی پوست رو صاف می کنه ولی شما که متاهلی حتما باید رعایت کنی حداقل به مدت ۶ ماه بعد از مصرفش باردار نشی، من یه مدت پیش صورتم یهو پر از جوش چرکی شد خیلیم گریه کرم یه کپسول و یه محلول مصرف کردم واقعا معجزه کرد واسم اگه خواستی اسمشون رو برات می فرستم ، یه سوال شما روتین روزانه دارین برای پوستتون؟

میتونی بگی کجا رفتی یا آدرس یا شماره تلفنی بدی که مشاوره بگیرم

تو اینستا پیج طبیب عادلیان.خیلی وقته اینستا نرفتم اسم پیجشو یادم رفته سرچ کن ببین میاره .من با داروهاش خوب شدم.ولی خب خیلی رعایت می کردم ی مدت کلا سبک زندگیمو اصلاح کردم.

اووووو عزیزم پس این همه ناامیدی برا چیه   اثرشو میبینی فقط صبور باش تقریبا دو تا سه ماهه ...

انشالله عزیزم همینطور میگی که باشه برام دعا کن❤❤❤❤

منم راکوتان مصرف میکردم البته شباهم خوابیدنی دکترم ی محلول دادع بود واقعا تو ۳ ماه جواب گرفتم الان پ ...

خداروشکر که جواب گرفتی عزیزدلم واسه منم دعا کن🥺🥺🥺❤❤❤❤

تو اینستا پیج طبیب عادلیان.خیلی وقته اینستا نرفتم اسم پیجشو یادم رفته سرچ کن ببین میاره .من با داروه ...

خیلی ممنونم از راهنماییت عزیزم حتما پیدا میکنم

سلام عزیزم کاملا درکت می کنم جوش واقعا ادم رو آزار میده ولی گلم میدونی هرچی استرست بالا باشه جوشهای ...

ممنونم عزیزم آخه واقعا دست خودم نیست به این که فکر میکنم شوهرم بهم نگاه میکنه الان نکنه چندشش بشه نکنه میرم تو خیابون مردم نگاهم میکنن پیش خودشون بگن این همه جوش چیه بله روتین هم دارم طبق نظر دکتر روتین کامل پوستی دارم

واقعا من روز و شبم شده فکر کردن به اینکه چرا باید این اتفاق برای من بیوفته چون ما تو خونوادمون هیچ کس تا حالا جوش نزده که بگم ارثیه نمیدونم چرا من بدبخت شدم اینجوری زندگیم داره از هم میپاشه سر این داستان