2777
2789
عنوان

وسواس فکری؟

125 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها

من وسواس فکری دارم یعنی یه سوالایی میاد به ذهنم تا جوابشونو ندم از ذهنم نمیرن بیرون و  قطع نمیشن حالا من از بس خسته شدم و از بس زیاد شدن این سوالا دیگه نتونستم جوابشونو بدم و از وقتی جوابشونو دیگه ندادم همینطوری تو ذهنم موندن و نمیرن بیرون تا آزاد بشه مغزم ، یعنی یه طورایی خودم نمیتونم ول کنم فکرارو چون میگم باید جواب داده بشن

انقدر مغزم شلوغه که اصلا حواسم جمع نیست و سرم درد میکنه

یکی میگفت نباید به این سوالا توجه کنی و باید حواستو پرت کنی تا تو دام وسواس فکری نیافتی ، بنظرم الآن من تو دام فکرام افتادم و اونا منو کنترل میکنن

دکترم رفتم ولی اثری نکرد داروها 

بنظرتون چیکار کنم

اخ اخ میفهممت

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همین طورم آنقدر یه فکر ذهنم و در گیر میکنه که نمیدونم اصلا چیکار کنم خود خوری میکنم فقط خدا نکنه بخوان یه کاری رو مثبت چند وقت بعد انجام بدم آنقدر تا اون روز فکر میکنم که اصلا بی خیال اون کار میشم 

سلام .توی سایت شنوتو  یه کانال پادکست هست به اسم (مبل قرمز ).وقتی که اومد توی مطالبش سرچ کن .درباره وسواس فکری مطلب داره. با دقت گوش کن.🌹

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈

خب بزار بیان توذهنت، محل نده، جواب نده، بهش فکرنکن، تابرن، 40روز جواب ندی گم میشن، هی اهمیت میدی طناب کلفتتر میکنی ازشرش خلاص نمیشی، 

جواب نده، هیچی نمیشه، مطمئن باش، چیزی شد توگردن من