2777
2789
عنوان

خوشگلی مهمه یا نه؟

2331 بازدید | 88 پست

سلام 

بچه ها من الان توی پیج ی روانشناس بودم داش می گفت برای رابطه اصلا زیبایی ملاک نهایی نیست

یعنی مردها زیاد براشون زیبایی مهم نیست

خیلی ها هم تصدیقش می کردن

ولی چیزی که من دارم می بینم

اتفاقا زیبایی خیلی برای مردها مهمه

خیلیییی

مثلا من خودمو دوستمو مثال می زنم اون از من زیباتر بود حالا نه خیلی ها فقط صرفا چهره ی جذاب تری از من داشت اون موقع ها همیشع پسرها بیشتر بع اون توجه می کردن 

یا حتی خواستگاری های سنتی که داشتیم

چون آزاد می خوندیم من قشنگ متوجه می شدم که خواستگارهای من انگاری سر جریان پولش مردد می شدن یا شاید فکر من بود

ولی برای اون با کمال میل قبول می کردن، هر چند خیلی سبک رفتاری بلده، مهربون رفتار می کرد حتی اگر لز پسری خوشش نمیومد

نمی دونم والا من که اعتماد به نفسم ترکید نظر شما چیه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه گفت اصلاااا اهمیت نداره 

اتفاقا مهم هست 

با کسی هستی که هر روز میبینیش،بالاخره باید اون قیافه ای که باب میل تو هست رو داشته باشه 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟

اینا معلوم نیست تو کدوم جهان زندگی میکنن😐

معیار اصلی اکثر آقایون زیباییه

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
خعلیییییی مهمه

به نظر من هم حرف هاش چرررت بود

کلا ساختار پسرها اینه که دنبال زیبایی هستن

بردار خودمن که ۲۰ سالشه دتبال دختر زیباست😅

الان این دوستمم که گفتم چون جذابه، حتی گند زده توی خانواده شوهرش، با هیچ کدوم رفت و امد نمی کنه، کلا اخلاق خیلی خاصی داره ولی عزیزه