2777
2789
عنوان

شوهر احمقم

1839 بازدید | 52 پست

آخه تا این حد احمق؟بخدا پول دکتر نداشتیم برا باباش کار میکرد از پس اندازام میبردم دکتر کل طلا هام دادم شوهرم باهاش یه کار را انداخته بخدا مادرشوهرم حلقه دستم و ازم خرید .نگفت دستت باشه این مقدار میدم بزا هر وقت داشتی پس بده از دستم دراورد دست خودش کرد حالا که شوهرم یه کار بخور نمیر داره خواهرشوهرم هر روز زنگ میزنه پول برام بفرست هرروز زنگ میزنه شارژ بفرست بابا خیته شدم دیگه بقران قسم هزار و یک جور مریضی دارم پول ندارم برم دکتر 😔

این احمقم تا زنگ زده براش زودی می فرسته حالا من باشم چشامم دربیاد پول نمیده بهم حتی برا وسایل منزل 

درعوضی که مادرشوهرم این همه طلا پول زمین داره پدرشوهرمم همین 

فقط دوتا بچه دارن  که یکیش شوهرمه اصلا حتی یه ده تومنی هم حالا به بچم ندادن مادر شوهر پدرشوهرم حالا م هر روز انتظار دارن برا دخترشون پول بفرسته 

اححح این چ زندگیه بخدا بغض داره خفم میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا طلاهات بهش دادی تو که می بینی ببخشید انقد سفیهه ، دختر خواهر منم همینکارو کرد دار و ندارش به شوهرش داد شوهره هم بی فکر هی هربار ضرر میکرد یا بخشش بی جا می کرد ، تو زندگی ب هیچ جا نرسید

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗

خدا ب این مردا یه کم عقل بده

اون خواهرش چقدر پروعه دیگه 

کاملا درکت میکنم

شوهرت اگه منطقیه ک بخوبی باهاش حرف بزن توجیه بشه

اگرم نیست که بندازش تو خرج تا قرونی نمونه ک بخواد بزل و بخشش کنه

عزیزم فقط تغییر سیاست بده قاطع بشین حرف بزن که زندگی و من خرج داریم و بعد هم با لوندی ازش بکن برای همه چیت مثل ارایشگاه خرید لباس و طلا

ولی با جنگ و دعوا و مظلوم نمایی چیزی حل نمیشع 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
خب نذار بهش بده خودت خرجش کن زووور داشته باش ابهت داشته باش 

اره الان با دعوا گفتم باید پول اریشگاهمو بدی برا اینو اون داری برا من نداری.... ولی چ فایده مگه بگوشش میره؟