2777
2789
عنوان

شوهر احمقم

| مشاهده متن کامل بحث + 1841 بازدید | 52 پست
دلم سوخت براش  ولی دلیل هم نداره که نره درست کار کنه... باید هم درس بخونه هم کار کنه

اره چون شوهرم رو خر گیر آورده میگه این هست دیگه من بیشتر دلم برای شوهرم میسوزه چون خودش تو این موقعیت هیچ کس نداشت باید کار می‌کرد تا دول در بیاره ولی این برعکسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل این شوهر عوضی من، که ۴۰ روز دیگه بچم دنیا میاد دریغ از یه تیکه لباس یا ی دونه اسباب بازی چیزی ک ...

همینه دیگه خواهر مال منم مادرم پررو کرده هر بار برا من و بچم لباس میگیره پول میده اینم مطمئنه اونا میدن حالا پول ارایشگاهم میخواستن اونا بدن که من گفتم نه به هیچ وجه شما بد عادتش کردین...حالا میگم شوهرم بده اونم اینجوری

منکه اصلا رو نمیدم اونا ول کن شوهرم نیستن اونم احمق بی چونو چرا میزاره کف دستشون

شوهر احمق منم همینه،، وقتی زن میگیرن یادشون میاد باید خرج خواهر و ننشونم بدن 

بخدا من داداشم مجرده هرموقع زنگم میزنه میپرسه کم پول نیستی حتی اگ نون نداشته باشم بخورم میگم نه داداش دستت درد نکنه روم نمیشه ازش بگیرم

خب چرا طلاهات بهش دادی تو که می بینی ببخشید انقد سفیهه ، دختر خواهر منم همینکارو کرد دار و ندارش به ...

منکه نمیدونستم اینجوریه اونموقعه که من طلاهام دادم شوهرم اینجوری نبود چون پولی نداشت بهشون بده منه احمقم نمیدونستم اینجوری میشه حالا اینارم شوهرم نمیگه که بهش پول دادم ...با گوشی فرستاده تو گوشی مونده برا کی فرستاده ..

😥😥😥😥😥😢😢😢 چرا اااخه. توروخدا این مسائلو باهاشون حل کنین اول

بخدا که هرچی قدیمیا گفتن باید با طلا نوشت. 

ازدواج مثل هندونه سربسته اس

انقد زبون باز بود و شیک و پیک و منطقی راجب همه چی نظر میداد ک گفتم ادم درستیه درک و شعور داره

ولی همینکه خرشون از پل میگذره هار میشن، و وقتی میفهمن اشتباه کردن ک دیگه دیرشده

حالا من برا سیسمونی بچم بهش هیچی نگفتم فعلا حرفی نمیزنم میگم شاید اولویتش هزینه بیمارستان و زایمانمه ک جور کنه بعد خرید کنیم ولی خب ادم دلش میگیره

بچم داره میاد اونوقت این برا بچه بقیه خرج میکنه

شوهر احمق منم همینه،، وقتی زن میگیرن یادشون میاد باید خرج خواهر و ننشونم بدن  بخدا من داداشم م ...

نه اصلا نگیر به هیچ وجه شوهر من اینجوریه که الان پررو شده همش مامانم داده منم حتی چندروز پیش عروسی داداشم بود گفت پول اریشگاه میدم منم ازش قبول نکردم گفتم حالا مثل قبل نیست زن داره باید خرج اونو بده در عوضی که خداروشکر خونه ماشین شغل خوب ....داره ولی نزاشتم گفتم من ناراحت میشم اونم ناراحت میشه واقعا باید انصاف داشت 

به داداشم نگفتم بخواطر زنت نمیزارم بدی گفتم نه نمیشه دیگه باید خودمون از پس خودمون بربیایم نمیشه که هر بار...

منکه اصلا رو نمیدم اونا ول کن شوهرم نیستن اونم احمق بی چونو چرا میزاره کف دستشون

هی خدااااا  نمیدونم چرا روی خوش زندگی واسه کسی نبوده نیست با شوهرت حرف بزن  بگو قرار نیست ت مشکلات منو تورو کسی با خبر بشه بدونه 

اسی حرف از خونواده شوهر و شوهر نکن که دلم خونه،بگو ببینم این لوسترا از مد افتادن دیگه؟؟؟؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
کوتاه نیا و خرج براش بتراش که براش چیزی نمونه مستقیما بگو بهشون که ما تو خرج خودمون موندیم دخترتون م ...

منکه نمیدونستم اینجوری میشه میگم پول دکتر نداشتیم نمیدادن در عوضی که با باباش کار میکرد منم دادم از این وضعیت خلاص بشم که اینجوری شد