2777
2789
عنوان

شوهر احمقم

| مشاهده متن کامل بحث + 1840 بازدید | 52 پست
اره الان با دعوا گفتم باید پول اریشگاهمو بدی برا اینو اون داری برا من نداری.... ولی چ فایده مگه بگوش ...

برو لباس بخر برو ارایشگا هی خرج کن که فشار بهش بیاد نتونه کمک کسی دیگه کنه

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

کوتاه نیا و خرج براش بتراش که براش چیزی نمونه مستقیما بگو بهشون که ما تو خرج خودمون موندیم دخترتون ماشاالله باباش داره نیاز ندارد به ما 

نباید طلاهاتو میفروختی وقتی میدونستی شوهرت قدردان نیست اونوقت خانوادش مجبور میشدن حرکتی کنن الآنم گذشته با شوهرت جدی صحبت کن 

حمایت خانواده داری؟ ازشون بخواه باهاش صحبت کنن بگو هر ماه مبلغی بده تو کارت شما برای پسنداز و جایگزین طلاهاتون 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حتی پول رنگ مو منو شوهرم نداده بعد سه سال ازدواج رنگ زدم😞

چقدر بد واقعا….وقتی مرد شعور و مدیریت زندگی نداره اینجوری میشه.

اگه مهریه داری ، مهریتو طلب کن، تا مجبور بشه به تو بده.

دلیل نداره به ننه بابای که خودشون پول دارن کمک کنه ، بعد زن بیچاره اینقدر در مضیقه باشه

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨

عزیزم شما به جای بحث ودعوا واینکه به روش بیاری سیاست یاد بگیر شاید کلمه سیاست توزندگی زشت باشه ولی کلمه قشنگتری به ذهنم نیمد اون الان میخواد خودشو به خونوادش تابت کنه بیشتر از اون چیزی که هست خودشو نشون میده اینو شما هیچکار نمیتونی بکنی مگه باارامش باهاش صحبت کنی ماهانه مبلغی به شما بده یا وسایل خونه عوض کنه 

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
چقدر میفهممت😞 زنگ بزن به خواهرشوهرت بگو ما خودمون ۸مون گرو ۹مونه ولمون کن بابا

دقیقا منم همینکارو کردم زنگ زدم پدرشوهرم گفتم ما خودمون پول لازمیم تو بدترین شرایط کسی به دادمون نرسید الانم دست از سرمون بردارید اگرم فکر میکنید شوهرم یواشکی پولی بهتون میده شک نکن راضی نیستم چون منم شریک اون پولم،قیامت شد خونه م ولی دیگه درست شدن

خدا ب این مردا یه کم عقل بده اون خواهرش چقدر پروعه دیگه  کاملا درکت میکنم شوهرت اگه منطقیه ک ...

نه اصلا منطقی نیست اون روز بهش با زبون خوش گفتم جنگ و دعوا را انداخت گفت همینه که هست ناراضی هستی برو خونه بابات بخدا پول نداشت شوهرم یه هزاری نمیزاشتن کف دستش یه میلیون از مادرش قرض کرد مادرشوهرم چنان دعوایی را انداخت که پولمو پس بده 

اصلا خیلی عجیبن  آدمای سو استفاده گری هستن

مادرشوهر من اون روز بهم میگه مامان برای اینکه تو چشم پدرشوهرت عزیز بشی هرسری میای خونمون دست پر بیا😐

میوه و شیرینی و کیک و آبمیوه و از این چیزا بگیر بیار😐😐

منم گفتم آدم چاپلوسی نیستم😏

والا🤷🏻‍♀️

کمک که نمیکنن فقط میخوان اینجوری بگیرن ازمون😑😑

خلاصه که از این آدمای سوءاستفاده گر زیادن...

مثل این شوهر عوضی من، که ۴۰ روز دیگه بچم دنیا میاد

دریغ از یه تیکه لباس یا ی دونه اسباب بازی چیزی ک براش بخره تا الان هیچی بخدا نخریده، نمیدونم منتظره ببینه مامانم چی میخره!!!!! " منم ب مادرم گفتم حق نداری هیچ بخری بچه منه خرجشو باید باباش بده،،، نه اینکه مردیکه عوضی راه ب راه برا بچه خواهرش اسباب بازی میگیره و برا تودلی من یه دونه پاپوشم نگرفته 

نه مجردی کارم چون دانشجو میره هر از گاهی اسنپ ولی آنقدر در نمیاره ک خرج خودشو بده

دلم سوخت براش 

ولی دلیل هم نداره که نره درست کار کنه...

باید هم درس بخونه هم کار کنه

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍
از اول نباید رو میدادی بهشون وقتی خوبی کنی هار تر میشن عوضی تر 

منکه اصلا رو نمیدم اونا ول کن شوهرم نیستن اونم احمق بی چونو چرا میزاره کف دستشون

اره الان با دعوا گفتم باید پول اریشگاهمو بدی برا اینو اون داری برا من نداری.... ولی چ فایده مگه بگوش ...

انقدر بگو تا خرفات اثر کنن.

یاد بگسره تو اولویت زندگیش باشی.

مردا رو باید با زور و گاهی سیاست عادت داد به فهمیدن خیلی از چیزای پیش پا افتاده😐😐😐خرررن خررررر

نه اصلا منطقی نیست اون روز بهش با زبون خوش گفتم جنگ و دعوا را انداخت گفت همینه که هست ناراضی هستی بر ...

بگو چرا برم خونه بابام، این زندگیو من ساختم من سختی کشیدم، یکی دیگه بخوره و ببره