2777
2789
عنوان

خیلی بد ک🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 76 پست
حتما عزیزم چشم... گلم نماز شب هم تاثیر داره یک رکعت وترش رو فقط بخونین ولی خیلی کارگشاست،نماز اول و ...

نماز اول وقت هم خیلی خیییلی خیییییلییییی مؤثره..اینم خودم تجربه کردم دقیقا بعد چند ماهی که تقریبا سعی کردم نمازم رو اول وقت بخونم ازدواج کردم

اره بخدا من یکی بود دیگ پ نداد گفتم ب چپم ی درقد فک کن من برم پ بدم مجازی ایناش بده تازه طرف از اول ...

دقیقااهمینا ک میان اول میگن عاشقتمودوست دارم دروعگوترینن خخخ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما عزیزم چشم... گلم نماز شب هم تاثیر داره یک رکعت وترش رو فقط بخونین ولی خیلی کارگشاست،نماز اول و ...

چشم عزیزم مرسی ازقلب پاک و مهربونت..امیدوادم دلشادترین باشید

نماز اول وقت هم خیلی خیییلی خیییییلییییی مؤثره..اینم خودم تجربه کردم دقیقا بعد چند ماهی که تقریبا سع ...

بله واقعانقل شده بود از یکی از بزرگان که جوانی به ایشون نامه نوشته بودن. و راهنمایی میخواستن برای ۱)ازدواج۲)عاقبت بخیری و یک مورد دیگه ایشون حواب هر سه موردی که براشون نوشتن یکی بود،نماز اول.  مورد دیگه هم از یکی از بزرگان دیگه مطالعه کردم ایشون سفارش میکردن به دوکار۱)نماز اول وقت ۲)ترک دروغ حتی به شوخی

خداالعنتشون کن برن گم شن

عوضیا با احساس بازی میکنن مجازی نرو اسی تو تا عزیزم و عشقم میگن خوب که بات بازی کردن میرن گم میشن🤢

منکه ب کتفم نی احساسی نیستم اما دوستم سره همین چیزا افسردگی گرفت طرف ی ماه اومد پی وی هی دوستت دارم و فلان حرف زدن آخر بی دلیل بلاک کرد😐بدبخ هروز کارش شده گریه 

عوضیا با احساس بازی میکنن مجازی نرو اسی تو تا عزیزم و عشقم میگن خوب که بات بازی کردن میرن گم میشن🤢 ...

ن خیلی ساله غلبه کردم ب احساسم و زودوابسته نمیشم حتی کسیم بگه دوستت دارم بازباورش سخت برام

ن خیلی ساله غلبه کردم ب احساسم و زودوابسته نمیشم حتی کسیم بگه دوستت دارم بازباورش سخت برام

سلان عزیزم من تاپیکاتو دنبال میکردم پس اونی که شمارتو گرفت تو غرفه بودی  رفتید بیرون چی شد پس

سلان عزیزم من تاپیکاتو دنبال میکردم پس اونی که شمارتو گرفت تو غرفه بودی  رفتید بیرون چی شد پس

خو همون دیگه اقا بخاطر عکس ک براش تایمردار فرستادم بهش برخورده و گفتی نشونه بی اعتمادیته وگرنه دلیل دیگ ندارع ک تایمردارفرستادی