2777
2789
عنوان

خیلی بد ک🥺

711 بازدید | 76 پست

شب و روزتون بخیر

بچه هامن ی دخترم ۲۵ ۲۶سالمه خیلی خیلی خوشگلم

تعریف نمیکنم اما میگم ک بدونید باجزییات

میرم بیرون تواجتماع هستم

شاغل هستم

اماخواستگارندارم

اخلاق خوب مهربون دست و دلباز

باهرکیم اشنامیشم

سر چن روزه دم از هیکل و خوشگلیم میزنه دنبال هوسن میفهمن پانمیدم گم گورمیشن

دلم میخاد ی همدم داشته باشم دوسش داشته باشم ازته دل یاطرف مقابلمم همینطور ب وقتش تشکیل خونواده بدیم

نگید شوهرچیه و ماشوهرکردیم ب کجارسیدیم..بالاخره هرادمی نیاز ب ی همدم ازنوع جنس مخالف داره محبت احساس دل نگرانی همه چی...واقعا چن وقت خیلی دلم گرفت🥺

ازخصوصیاتم گفتم براتعریف نبود برا دوستانی ک اگ سوالی چیزبود همه چی گفته باشم

یه عکس بده زیبای خفته👀🥺

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم شاید باورت راجب ازدواج خرابه مثلا باورت اینه ک فقط بخاطر هوس می‌خوان با تو باشن یا باور کردی ک با وجود اینهمه خصوصیات خوب خواستگار خوب نداری و این باور باعث شده تو زندگیت واقعی بشه باور خودتو عوض کن 

عزیزم شاید باورت راجب ازدواج خرابه مثلا باورت اینه ک فقط بخاطر هوس می‌خوان با تو باشن یا باور کردی ک ...

اخه میگن بریم خونه مثلا باهم خوش باشیم خب مشخصه هدفشون چیه یامثلامیگن چ اندام و چ هیکل خوشگلی جون خوراک....وقتی دیگ بی محل میکنم میرن گم میشن

نمیتونم کمکی کنم چون خودمم همینم. اما من خوش هیکل نیستم ، لاغرم

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز