2777
2789
عنوان

خیلی بد ک🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 76 پست
دقیقاافرین میگت سیب سرخ نصیب ادم چلاغه س...خدایا حالاپسرمتوسط باشه عاشق باشه وضعشم نمیگم خرپول ولی خ ...

چله حدیث کسا میگن خیلی خوبه،درباره ی ازدواج توی اینترنت سرچ کن مطالبی میاد مثل نماز استغفار حضرت زهرا سلام الله علیها

ایشالله به حق این روزا بخت همه جوونا به بهترین شکل باز بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخدا  اخه منم سخت گیرم شاید چن الان همه مجازی اشنا میشن  اما متنقرم از رابطه مجازی.&nb ...

اخه من عادت ندارم عکسمم بزارم مجازی ولی تازگی زده بسرم بزارم🤭

منم سه ساله ندارم تا ب شوخی میگم بختم بسته اس میگن ن تو اون سالا داشتی خاستگار میگم ولی الان ک ندارم ...

دقیقاافرین تازه من امروز باخواهرم رفتم بیرون همه گفتن چراخواهرت ب این خوشکلی ازدواج نکرده چی داشتم بگم خواهرمم گفت والا قسمت کارمیکنه و کسی ک باب دلش باشه قسمت نشده

چله حدیث کسا میگن خیلی خوبه،درباره ی ازدواج توی اینترنت سرچ کن مطالبی میاد مثل نماز استغفار حضرت زهر ...

مرسی عزیزدلم چشم..التماس دعا دعام کن حتما..انشالا خوشبخت ترین باشید❤

عزیزم تا زمانی که به آدم های سطح پایین پا بدی آدم های خوب و سطح خودت جلو نمیان...

این برای من و دوستام ثابت شد تا دور هرچی آدم دورمون بود رو خط کشیدیم ،ازدواج کردیم.

این رو خودم کامل تجربه کردم واقعا ذهنت رو از ازدواج پاک کن و روی کار و درس یا چیزایی مثل این متمرکز کن..

اگه یه پسری کلا ۶ ماه  اومد چسبید بهت و همه گفتن دوستت داره ، بازم واقعا از ته دلت بی خیال باش و مطمئن بگو نه من دوست داشتنی ندیدم..

نمیگم سنگ شو ولی ذهنت رو از این قضیه خالی کن..کسی که برای ازدواج بخوادت به دستت میاره حتی اگه حواست هم نباشه که دوستت داره...

دیونن حالااگ ازین زشتای سبک بودیم دس و پامیشکوندن

اره بخدا من یکی بود دیگ پ نداد گفتم ب چپم ی درقد فک کن من برم پ بدم مجازی ایناش بده تازه طرف از اول میگفت  زندگیم عاشقتم😂گند بزنه تو اون عاشقیت🤢

دقیقا منم نمیزاشتم الان میزارم ک تل فیلتره🤣🤣🤣خیلی دیوانه تر از من نیس

حالامن تل ندارم اینس...ت...ا.دارم خخخخ.دقیقه۹۰زرنگ شدیم..ولی لعنتی توشهرمون م.ا.م.و.ر.ا.ی‌خوشگلی.ریخته ک متاسفانه یهوشانس میبینی متاهلن

مرسی عزیزدلم چشم..التماس دعا دعام کن حتما..انشالا خوشبخت ترین باشید❤

حتما عزیزم چشم...

گلم نماز شب هم تاثیر داره یک رکعت وترش رو فقط بخونین ولی خیلی کارگشاست،نماز اول وقت هم خیلی موثره،استغفار هم همینطور استغفار ۷۰بندی امیر المومنین علی علیه السلام خیلی خوبه شما معنیشو بخون چون بیشتر ارتباط میگیری ایشالله عاقبت بخیر شیم همه✨🌱🤍

عزیزم تا زمانی که به آدم های سطح پایین پا بدی آدم های خوب و سطح خودت جلو نمیان... این برای من و دوس ...

واقعاهیچ ادم سطح پایین و بدی دورم نیس خدایی

ولی میفهمم چی میگم چشم گلم راهنمایی قشنگی بود اویزه گوشم میکنم واقعاهرچی غرورزیادخواستنی تری