2777
2789
عنوان

خیلی بد ک🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 76 پست
عزیزم بختمون قشنگ باشه

عجله نکن ، به وقتش یکی پیدا میشه که دلت رو ببره و عشق باعث بشه نقاط ضعفش رو نبینی و یا برعکس کسی که همین حس رو نسبت بهت پیدا کنه و انتخابت کنه برای یه عمر زندگی 

خدای عزیز و مهربانم ، هر چی تو بخوای ، تو راضی باش فقط ، منم راضی ام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم گلم باید باور کنی ک پسرای خوب که شمارو برای ازدواج بخوان زیادن و خیلی راحت سر راهتون قرار میگیر ...

دقیقا منم اگ قبلاخواستگارداشتم یا بهم میردم یا فقط گفته میکردن غیب میشدن دوسالی هس خواستگارندارم

یه چیزی هم بهت بگم الان دور دور ادمایی ک زیاد خوشگل نیستن  یه دکترایی میزنم با پسرای خیلی خوشگ ...

دقیقاافرین میگت سیب سرخ نصیب ادم چلاغه س...خدایا حالاپسرمتوسط باشه عاشق باشه وضعشم نمیگم خرپول ولی خوب باشه برسون

دقیقا منم اگ قبلاخواستگارداشتم یا بهم میردم یا فقط گفته میکردن غیب میشدن دوسالی هس خواستگارندارم

منم سه ساله ندارم تا ب شوخی میگم بختم بسته اس میگن ن تو اون سالا داشتی خاستگار میگم ولی الان ک ندارم...حتی چند شب پیش ی خانم تا منو دید گفت ماشاالله دختری ک میخاستم پیدا کردم با اینکه احتمال اینکه من جواب مثبت میدادم صفر بود ولی بازم نیومد

عجله نکن ، به وقتش یکی پیدا میشه که دلت رو ببره و عشق باعث بشه نقاط ضعفش رو نبینی و یا برعکس کسی که ...

انشالا امیدم بخداس ..انشالا خوشبخت و عاقبت بخیربشی

بحث من کلی بود دلم خواست مثلایکی بیادو عاشقانه عاشقم باشه و واقعادلی خودموبخادوجودمودوسم داشته باشه بیقرارم بشه قراربزاریم هموببینیم دلتنگ شیم همه چی و ب وقتش ازدواج🥺

دقیقاافرین میگت سیب سرخ نصیب ادم چلاغه س...خدایا حالاپسرمتوسط باشه عاشق باشه وضعشم نمیگم خرپول ولی خ ...

بیشتر شانسه 

حالا کاری به قیافه بد ندارم 

بعضیا ها هم خوشگل هستن ادم خوبی گیرشون میاد

ولی کلا شانس مهمه

تقدیر ادم از همون اول نوشته شده

هر چقدرم تلاش کنی بیخوده