2777
2789
عنوان

خیلی بد ک🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 76 پست
اخه میگن بریم خونه مثلا باهم خوش باشیم خب مشخصه هدفشون چیه یامثلامیگن چ اندام و چ هیکل خوشگلی جون خو ...

توام بگو شما بفرمایید خونه ی ما یه مارمولک سخنگو دارم بابام حسابی ازش خوشت میاد بیا اونجا خوش باشیم 

اونوقت خودشون رو جمع میکنن 

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
چون ک همع ادم حسابیا تو رابطن اوسگلاشون موندن ک اونام باز تو. رابطن😐

😂👌

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا مشابه تو هستم ولی من تا به حال با کسی دوست نشدم چون میدونم نیتشونو و منم دنبال ادمی هستم ک دنبال هوس نباشه اما ضاهرا پیدا نمیشه 

کسی هم ک دوست دارم کسی دیگه رو دوست داره😔

اخه میگن بریم خونه مثلا باهم خوش باشیم خب مشخصه هدفشون چیه یامثلامیگن چ اندام و چ هیکل خوشگلی جون خو ...

گول نخور فقط با حرفای اینجا 

خاب بودم پریدم 

خونتون جای خوبه شهره؟پدرتون وضع مالیش؟؟؟

>*

میگم گلم باید باور کنی ک پسرای خوب که شمارو برای ازدواج بخوان زیادن و خیلی راحت سر راهتون قرار میگیرن....چجوری میشه باورتو عوض کنی اینکه جمله تاکیدی در طول روز زیاد بگی یا یه دور با تسبیح بگو مثلا خواستگار خیلی خوبی دارم بعد ک وارد زندگیت شد سری بعد بگو ازدواج خیلی خوبی دارم همینطور ادامه بده ولی هر روز بگو.... خودمم اتفاقا هرکی میخاد بیاد خواستگاریم نمیشه با اینکه ب زبون میارن ولی نمیان منم می‌خوام شروع کنم جملات تاکیدی رو اما ن الان شاید چند وقت دیگه

منم دقیقا مشابه تو هستم ولی من تا به حال با کسی دوست نشدم چون میدونم نیتشونو و منم دنبال ادمی هستم ک ...

دقبقا هم حکایت خودمی...واقعا دلم میخاد دلی عاشق یکی شم اونم عاشقانه عاشقم شه🥺

گول نخور فقط با حرفای اینجا  خاب بودم پریدم  خونتون جای خوبه شهره؟پدرتون وضع مالیش ...

بله خونمون جای خوبیه گلم..پدرمم شغلش خوب...دومادمونم ادم معروفیه توشهر تااین حد😅

دقبقا هم حکایت خودمی...واقعا دلم میخاد دلی عاشق یکی شم اونم عاشقانه عاشقم شه🥺

یه چیزی هم بهت بگم الان دور دور ادمایی ک زیاد خوشگل نیستن 

یه دکترایی میزنم با پسرای خیلی خوشگل و باشخصیت خیلی ناراحت میشم 

خوشگلا شانس ندارن