2777
2789
عنوان

خیلی بد ک🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 76 پست
اخه میگن بریم خونه مثلا باهم خوش باشیم خب مشخصه هدفشون چیه یامثلامیگن چ اندام و چ هیکل خوشگلی جون خو ...

توام بگو شما بفرمایید خونه ی ما یه مارمولک سخنگو دارم بابام حسابی ازش خوشت میاد بیا اونجا خوش باشیم 

اونوقت خودشون رو جمع میکنن 

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
چون ک همع ادم حسابیا تو رابطن اوسگلاشون موندن ک اونام باز تو. رابطن😐

😂👌

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقا مشابه تو هستم ولی من تا به حال با کسی دوست نشدم چون میدونم نیتشونو و منم دنبال ادمی هستم ک دنبال هوس نباشه اما ضاهرا پیدا نمیشه 

کسی هم ک دوست دارم کسی دیگه رو دوست داره😔

اخه میگن بریم خونه مثلا باهم خوش باشیم خب مشخصه هدفشون چیه یامثلامیگن چ اندام و چ هیکل خوشگلی جون خو ...

گول نخور فقط با حرفای اینجا 

خاب بودم پریدم 

خونتون جای خوبه شهره؟پدرتون وضع مالیش؟؟؟

>*

میگم گلم باید باور کنی ک پسرای خوب که شمارو برای ازدواج بخوان زیادن و خیلی راحت سر راهتون قرار میگیرن....چجوری میشه باورتو عوض کنی اینکه جمله تاکیدی در طول روز زیاد بگی یا یه دور با تسبیح بگو مثلا خواستگار خیلی خوبی دارم بعد ک وارد زندگیت شد سری بعد بگو ازدواج خیلی خوبی دارم همینطور ادامه بده ولی هر روز بگو.... خودمم اتفاقا هرکی میخاد بیاد خواستگاریم نمیشه با اینکه ب زبون میارن ولی نمیان منم می‌خوام شروع کنم جملات تاکیدی رو اما ن الان شاید چند وقت دیگه

منم دقیقا مشابه تو هستم ولی من تا به حال با کسی دوست نشدم چون میدونم نیتشونو و منم دنبال ادمی هستم ک ...

دقبقا هم حکایت خودمی...واقعا دلم میخاد دلی عاشق یکی شم اونم عاشقانه عاشقم شه🥺

گول نخور فقط با حرفای اینجا  خاب بودم پریدم  خونتون جای خوبه شهره؟پدرتون وضع مالیش ...

بله خونمون جای خوبیه گلم..پدرمم شغلش خوب...دومادمونم ادم معروفیه توشهر تااین حد😅

دقبقا هم حکایت خودمی...واقعا دلم میخاد دلی عاشق یکی شم اونم عاشقانه عاشقم شه🥺

یه چیزی هم بهت بگم الان دور دور ادمایی ک زیاد خوشگل نیستن 

یه دکترایی میزنم با پسرای خیلی خوشگل و باشخصیت خیلی ناراحت میشم 

خوشگلا شانس ندارن