2777
2789
عنوان

بچم بالا اورد

130 بازدید | 11 پست

اصن اعصابم خورده مادرشوهرم میره اینور اونور ویروس جمع میکنه میاره خونمون میده بچم هر سری الان طبقه پایینی مادرشوهرم مریض شد بود دو هفته پیش بعد هی مادرشوهرم با اون رفت و امد میکنه هر روزم میاد خونه ی ما همون ک اونا مریض شدن بچه منم مریض شد هنوزم ک هنوزه خوب نشد امشبم دو س بار بالا اورد .بهش میگم مادرشوهر فلانی مریض نرو پیشش ویروس میاری بچه میگه ننننه ب من چی بچت مراقبت نکردی میندازی گردن من.

الانم هعی اعصابم خورد دماغش کیپه بچه نمیزاره دست ب بینیش بزنیم اصن گریه میکنه از اینور هی قل میخوره اینو قل میخوره اونور دوساعت گزاشتم رو پام ی ذره بخوابه میزارم پایین بیدار میشه

خدایا کمکم‌ کن❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بامادرشوهر زندگی کردن مصیبته الهیه تونی نی سایت فهمیدم اینووو‌ عزیزم حتما ببرش دکتر تو شدیدترنشه بچ ...

پسرش طلبکارم هست میگه نمیزاری بخوابم انگار من ادم نیستم بش گفتم ب مادر گرامیت بگو مریضی جمع نکنه بیاره تورش کرد

خدایا کمکم‌ کن❤
پسرش طلبکارم هست میگه نمیزاری بخوابم انگار من ادم نیستم بش گفتم ب مادر گرامیت بگو مریضی جمع نکنه بیا ...

درکت میکنم منم بین یه مشت بیشعور گیر کردم علی الخصوص بچه های جاریم مریض میشم بچه منم تا مریض نکنن ول نمیکنن پسرش ۱۸

دخترش۱۳ بعد بچه من فقط ۵سالشع 

اً
میزنم میاد جلو دماغش نمیزاره پاک کنم اصن ی مصیبتیه انقدم سرفه میکنه غذا و شیر بالا میاره

پوار بزن

یا تحریکش کن عطسه کنه

حسین جان! پسرانت همگی نام علی بنهادی! جان عالم ب فدای دل بابایی تو😍😍😍