2821
2789
عنوان

اشیل پا

| مشاهده متن کامل بحث + 4205 بازدید | 21 پست

سلام 

خوبید ببخشید مزاحم شدم الان پاتون چطوره خوبه راحت راه میرید؟ پسرم کوتاهی تاندون آشیل داره دکتر میگه باید عمل بشه لطفا کمکم کن میخوام بدونم روندش چطوره

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......
سلام   خوبید ببخشید مزاحم شدم الان پاتون چطوره خوبه راحت راه میرید؟ پسرم کوتاهی تاندون آش ...

سلام..ممنونم...نمیخوام ته دلتون رو خالی کنم..ولی واقعا عمل سختیه..بعد گذشت پنج ماه خورده ای هنوز درست نتونستم راه برم..باید بعد عمل خیلی مراقب باشید تا نه ماه چون بی احتیاطی باعث پارگی میشه

صبر برای ما تنها یک گزینه نبود...تنها راه چاره بود....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام..ممنونم...نمیخوام ته دلتون رو خالی کنم..ولی واقعا عمل سختیه..بعد گذشت پنج ماه خورده ای هنوز درس ...

ممنونم از پاسخگوییتون

پسر من تاندونش کوتاهه خیلی براش نگرانم نمیتونه از توالت ایرانی استفاده کنه مرددم برای عملش اینم بچه س میترسم نتونه تحمل کنه 

ممنونم از پاسخگوییتون پسر من تاندونش کوتاهه خیلی براش نگرانم نمیتونه از توالت ایرانی استفاده کنه مر ...

کوتاهی تاندوم حتما باید عمل بشه چون راهی دیگه ای ندارید..پیشنهاد میکنم عمل کنید 

کوتاهی تاندوم حتما باید عمل بشه چون راهی دیگه ای ندارید..پیشنهاد میکنم عمل کنید 

فعلا دکتر کاردرمانی و فیزیوتراپی براش گذاشته خداکنه جواب بده

فعلا دکتر کاردرمانی و فیزیوتراپی براش گذاشته خداکنه جواب بده

انشالله جواب میگیرید...حتما یه سر به بیمارستان اختر تهران بزنید..بیمارستان ارتوپدی...دکترای خوبی داره..قبل رفتن هم نوبت بگیرید 

انشالله جواب میگیرید...حتما یه سر به بیمارستان اختر تهران بزنید..بیمارستان ارتوپدی...دکترای خوبی دار ...

چشم ممنونم از راهنماییتون

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792