2777
2789
عنوان

اشیل پا

| مشاهده متن کامل بحث + 4180 بازدید | 21 پست

سلام 

خوبید ببخشید مزاحم شدم الان پاتون چطوره خوبه راحت راه میرید؟ پسرم کوتاهی تاندون آشیل داره دکتر میگه باید عمل بشه لطفا کمکم کن میخوام بدونم روندش چطوره

شهر از دور قشنگه......آدماش از دورتر.......
سلام   خوبید ببخشید مزاحم شدم الان پاتون چطوره خوبه راحت راه میرید؟ پسرم کوتاهی تاندون آش ...

سلام..ممنونم...نمیخوام ته دلتون رو خالی کنم..ولی واقعا عمل سختیه..بعد گذشت پنج ماه خورده ای هنوز درست نتونستم راه برم..باید بعد عمل خیلی مراقب باشید تا نه ماه چون بی احتیاطی باعث پارگی میشه

سالگرد ازدواجمون بی تو...با یاد تو آغاز شد...وبا خاطراتت ادامه دارد..۱۶ اردیبهشت..سالگرد یکی شدنمون مبارک...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام..ممنونم...نمیخوام ته دلتون رو خالی کنم..ولی واقعا عمل سختیه..بعد گذشت پنج ماه خورده ای هنوز درس ...

ممنونم از پاسخگوییتون

پسر من تاندونش کوتاهه خیلی براش نگرانم نمیتونه از توالت ایرانی استفاده کنه مرددم برای عملش اینم بچه س میترسم نتونه تحمل کنه 

ممنونم از پاسخگوییتون پسر من تاندونش کوتاهه خیلی براش نگرانم نمیتونه از توالت ایرانی استفاده کنه مر ...

کوتاهی تاندوم حتما باید عمل بشه چون راهی دیگه ای ندارید..پیشنهاد میکنم عمل کنید 

سالگرد ازدواجمون بی تو...با یاد تو آغاز شد...وبا خاطراتت ادامه دارد..۱۶ اردیبهشت..سالگرد یکی شدنمون مبارک...

کوتاهی تاندوم حتما باید عمل بشه چون راهی دیگه ای ندارید..پیشنهاد میکنم عمل کنید 

فعلا دکتر کاردرمانی و فیزیوتراپی براش گذاشته خداکنه جواب بده

فعلا دکتر کاردرمانی و فیزیوتراپی براش گذاشته خداکنه جواب بده

انشالله جواب میگیرید...حتما یه سر به بیمارستان اختر تهران بزنید..بیمارستان ارتوپدی...دکترای خوبی داره..قبل رفتن هم نوبت بگیرید 

انشالله جواب میگیرید...حتما یه سر به بیمارستان اختر تهران بزنید..بیمارستان ارتوپدی...دکترای خوبی دار ...

چشم ممنونم از راهنماییتون