2777
2789
عنوان

زندگی سخت من

| مشاهده متن کامل بحث + 28577 بازدید | 92 پست

رابطه خانواده مادری بردیا با خانواده همسرم عالی بود و‌مدام هم‌و میدیدن دختراش مدام خونه مادر علی رفت و امد داشتن و من بسیار حساس و متنفر بودم ازشون اونام ار نقطه ضعف من سو استفاده میکردن

من دوسال تمام اذیت شدم افسردگی گرفتم قرص مصرف کردم

همه بهم گفتن دیوونه حتی مادر خودم

حتی علی

تنها کسی که تنهام نزاشت امیر علی بود عین ی کوه عین ی برادر همیضه همراهم بود هنوزم هست

بعد این ۶سال که افسردگیم بر طرف شد دعوت شدم عروسی دایی بردیا تصمیم گرفتم برم برام خیلی سخت بود همسرم با دوست دخترش با خانواده قدیمش با کسایی که ازم متنفرن رو به رو بشم اما با اعتماد به نفس کامل و مثل دوران مجردیم خوش پوش و زیبا ظاهر شدم میدونید چی شد؟؟فهمیدم خانواده مادری بردیا یک خانواده بسیار خوبی هستن و منو دوست دارن و خیلی هم بهم احترام گذاشتن باورم نمیشد تمام حرفا دروغ بوده و من چند سال با تمام اینا زندگی کرذم و حالم بد بوده قرص خوردم بخاطرش خانواده علی خیلی به من بدی کردن همشون چون پذر شوهرم و برادر شوهرم

هیچوقت فکر نکنم بتونم ببخشمضون الانم ماهی یک بار میبینمشون

اونم به زور تحمل میکنم 

سرتونو درد نیارم همسرم برام کلینیک زیبایی زد 

الان یه دکتر و سه تا دختر برام کار میکنن از نظر مالی اوکی هستم 

و افسردگیم برطرف شده علی خیلی خیلی بهم محبت میکنه و سعی میکنه حرف حرف من باشه هر چی میگم میگه باشه

هیچ مشکلی هم ندارم اما دیگه علی رو دوست ندارم سوالاتش درباره خواهرام نگاهاش به بقیه توجه اش به بقیه از ذهنم نمیره

میدونید چی جالبه دوستام همیشه بهم میگن خوش بحالت کاش شوهرای ما هم مثل علی بود

خواهرامم هر وقت میخوام حرف برنم میگن 

تو خوشی زده زیر دلت

نمیدونید چقدر سبک شدم

ببخشید طول کشید و سرتونو درد اوردم

دوست دارم نظراتونو راهنمایی هاتون رو بخونم❤️

ممنونم ک خوندید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه چیز دیگه بگم؟؟ خیلی از خودم خجالت میکشم اما من خیلی به امیر علی وابسته شدم ولی ازش دوری میکنم فقط یه وقتایی باهم صحبت میکنه همیشه هم میگه علی خیلی خوبه تحمل کن درست میشه اما من دیگه علی رو نمیخوام به نظر شما چیکار کنم؟

بلخشید یعنی اینکه خاله بردیا دوست دختر علی بوده دروغ بود یا دایی بردیا میخواسنه بکشه ترو؟ کی این درو ...

نه خالش دروغ نبود که باهم دوست بودن.

اما. داییش دروغ بوده اینا نمیخواستن رابطه من با این خانواده‌خوب باشه. دلیلشو هنوز نفهمیدم من الان با دایی بردیا در ارتباطم توی فضای مجازی بهش گفتم خندید گفت این حرفا چیه مگه تو خواهر منو کشتی یا اومدی سر زندگیش من بخوام بکشمت گفت حتما پیگیری میکنه

علی در مورد خواهرت چی میگفت یعنی مثلا دوست داشت با اونم یه کاری خلاف شرع کنه؟

نه درباره انداماش سوال میکرد نظر میداد مثلا اینجاش بزرگه

یا مثلا سایز سینه اش چنده

نه خالش دروغ نبود که باهم دوست بودن. اما. داییش دروغ بوده اینا نمیخواستن رابطه من با این خانواده‌خو ...

یه جای حرفت رو نصفه گذاشتی 

چون پدرشوهرم و برادر شوخرم هیچ وقت حلالشون نمیکنم 

اینا چکار کردن؟

رابطه خانواده مادری بردیا با خانواده همسرم عالی بود و‌مدام هم‌و میدیدن دختراش مدام خونه مادر علی رفت ...

عزیزم شما به یه مشاوره خیلی خوب نیاز داری که زخم های گذشته اتو رو برات کمرنگ کنه

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

یه جای حرفت رو نصفه گذاشتی  چون پدرشوهرم و برادر شوخرم هیچ وقت حلالشون نمیکنم  اینا چکار ...

نه به جز برادر شوهر و برادر شوهرم که خیلی منو دوست دارن

مامان علی و دوتا خواهراش با دامادشون خیلی خیلی خیلی منو اذیت کردن

نه درباره انداماش سوال میکرد نظر میداد مثلا اینجاش بزرگه یا مثلا سایز سینه اش چنده

من از خانواده مذهبی هستم راستش طرفم دنیا هم به نامش باشه اگه مشروب بخوره ازدواج نمیکنم کلا علی خیلی چیزاش مشکل داره فکر کنم فقط پولش تنها خوبیشه 

عزیزم شما به یه مشاوره خیلی خوب نیاز داری که زخم های گذشته اتو رو برات کمرنگ کنه

مشاوره رفتم عزیزم گفتن باید علی هم بیاد اما علی قبول نمیکنه میگه قبول ندارم

یه چیز دیگه بگم؟؟ خیلی از خودم خجالت میکشم اما من خیلی به امیر علی وابسته شدم ولی ازش دوری میکنم فقط ...

مواظب باش به امیر علی وابسته نشی باهاش زیاد حرف نزن 

فقط همسرت رو راضی کن پیش مشاور برید یه مشاور کار درست پیدا کن

من از خانواده مذهبی هستم راستش طرفم دنیا هم به نامش باشه اگه مشروب بخوره ازدواج نمیکنم کلا علی خیلی ...

با احترام به شما دوست عزیزم من خودم جزو خانواده مذهبی نیستم کلا جوری هستم که همیشه دوست داشتم چه مرد چه زن ازاد باشن به شرطی که جنبه داشته باشن من خودم مشروب میخورم

اما علی جنبه نداره مثلا فکر کنید مرداد ماه تولد دوستم مشروب خورد همش خواهرمو بغل میکرد تو استخر میچرخوند طوری که خواهرم معذب شد در صورتی که یه چیز عادیه برای خانواده ما و دوستان ولی چون علی ندیده بود و خانواده مذهبی هم داشت وقتی وارد خانواده ما شد جنبه اش رو نداشت

میدونید هر کسی باید هم فرهنگ خودش هم سطح و لول خودش ازدواج کنه نمیگم من بالام و اون پایین ها به هیچ وجه کلی  گفتم

مواظب باش به امیر علی وابسته نشی باهاش زیاد حرف نزن  فقط همسرت رو راضی کن پیش مشاور برید یه مش ...

عشقم من ۶ساله با امیر علی حرف میزنم و تمام رازهامو میدونه 

باورتون نمیشه چقدر چشم پاکه بخدا

هیچوقت تحریکم نکرده به جدایی

اگز نبود قطعا من الان مرده بودم جون یه بار خودکشی کردم 

کار احمقانه ای بود اما بهش گفتم و الان زنده ام اما زندگی نمیکنم