2777
2789
عنوان

زندگی سخت من

| مشاهده متن کامل بحث + 28577 بازدید | 92 پست
عشقم من ۶ساله با امیر علی حرف میزنم و تمام رازهامو میدونه  باورتون نمیشه چقدر چشم پاکه بخدا ه ...

چجوری کشی کردی؟ببین انقدری که من زحر کشیدم تو نکشیدی، من حتی پول هم شوهرم بهم نمیده، من بهش پول میدم. تو خوشی زده زیر دلت. فکر نکن امیرعلی ادمه. نه. یه روز بشی میفهمی اونم هیچ گوهی نیست، باهاش رابطتو کم رنگ کن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چجوری کشی کردی؟ببین انقدری که من زحر کشیدم تو نکشیدی، من حتی پول هم شوهرم بهم نمیده، من بهش پول میدم ...

اگر منظورتون خود کشی هستش با قرص.من چه زمانی مجردیم چه حالا خودم کار میکنم و دستم تو جیب خودمه.و هر چی هم پول به علی دادم ازش گرفتم.امیر علی شخص خیلی خیلی مهم و با ارزشیه تو زندگی من من یه مدت خیلی بهش وایسته بودم ک رابطمونو کمتر کنم وابسته بودم چون تحقیرم نمیکرد بهم گوش میکرد سعی میکرد ارومم کنه قطعا اگر رابطه دیگه ای جز دوستی داشتیم چالش های خیلی زیادی داشتیم موضوع من امیر علی نیست موضوع من اینه که فکر میکنم حقم این زندگی نیست که صرفا در مقابل پول با کسی باشم که دوسش ندارم و هم اونو بسوزنم هم خودمو

عزییم متاسفم بابت سختی هایی که کشیدید و امیدوارم همه چی براتون اسون بش و همینه بشه که شما میخواید اما شما جای من نبودید که بدونید چقدر سخته یا اسون❤️

اینو منی میگم که از سر تحقیرای شوهرم رفتم موهامو مژه هامو ابروهامو زدم خودمو کردم عین سرطانیا، چون م ...

عزیزم من مطمعنم ارزش شما خیلی بیشتر از اینه که بخوای در کنار همچین ادمی باشی اما چون خودم ازدواج کردم میدونم جدا شدن خیلی سخته نمیتونم مثل بقیه بگم خوب جدا شو 

کاش کمکی ازم برمیومد براتون انجام میدادم شما هم فکر کنم بهترین راهتون مشاوره باشه

به نظرم زندگی خوبی داری، مراقب خودتو زندگیت باش

من عمل کردم همسرم منو گذاشت اومد خونه استراحت کنه

مادربزرگم فوت کرد هفته پیش مادرش با اصراز با ما اومد شهرستان فرداش گفت باید برگردم تهران وقت دکتر دارم

فکر کن من حالم بد بود به شوهرم نیاز داشتم شوهرم مجبور شد برگرده تهران

تازه مادر شوهرم جلو من نه حالا ببرتش تو اتاقی جاییی جلو من حال خراب گفت بریم من یکم کولوچه و زیتون بگیرم انگار اومده سفر خوشگذروتی 

ما خیلی باهم از نظر خانوادگی تفاوت داریم غزیزن

استقلال مالی داری اما بازم با کسی خستی ک بهت حس خوبی نمیده؟  خب چرا جدا نمیشی

شاید باورت نشه دلم براش میسوزه 

حس میکنم سعی میکنه خوب باشه

خیلی کار میکنه و سعی میکنه همه چی برام تهیه کنه

هر چی که من بخوام

اما هیز بودنش منو خیلی اذیت میکنه و میدونم درست نمیشخ

شاید باورت نشه دلم براش میسوزه  حس میکنم سعی میکنه خوب باشه خیلی کار میکنه و سعی میکنه همه چی ...

وقتی هنوز اینقدر بزرگم نشدی ک بدونی 

حس قسنگ و لذیذ خوشبختی 

بودن با کسی ک درکت میکنه 

حس خوبی بخت میده 

جونش برات میره 

چقد میتونه زیبا باشه 

و فقط فقط از سر دلسوزی با یه مرد هیز و‌کثیف موندی 

دلت برای خودت باید بسوزه 

ب خودت بیا 

چرا چشمات باز نمیشه ! چقد دیگ باید بشکنی ک چشمات وا شه؟؟ چن سال ار جونیت مونده

اگ فکر میکنی ک فک میکنی ادم بدی هستی پس درست فکر میکنی (:فکر ت از وجود توئه
وقتی هنوز اینقدر بزرگم نشدی ک بدونی  حس قسنگ و لذیذ خوشبختی  بودن با کسی ک درکت میکنه&nb ...

همه اینارو که گفتید میدونم و هر شب دارم بهش فکر میکنم 

هر شب من ادمی نبوذم که اجازه بدم کسی بهم بی احترامی کنه

اما الان بخوام جدا شم همه هزار تا حرف بهم میزنن

از خانواده خودم بگیر تا دوستام

میدونی همه چیز همسرم به نام منه 

حاضرم بهش پس بدم همه چیو و برم

از ته دلم میگم اما کجا برم؟؟اگر. ازدواج کرده باشی میدونی رندگی با خانواده بعد ازدواج خیلی سخته خیلی زیاد

بله عزیزم

بنظرم وقتی تلاش میکنه خوب باشه برات،ارزشمنده 

مشکلش زیاد حاد نیس ک 

خب مستی اینطوریه دیگ 

بعضیا اصلا نمی‌فهمن چی میگن 

زیاد جدی نگیر 

بخدا خیلیا هستن حسرت زندگی ترو میخورن 

تو و ناو شاره دلم ♪ یه قانون جدای دیری ♫♪ ناو اعتقاداتم تو خود حکم خدای دیری !!♫ ❤️

من داستان زندگیتون رو خوندم شما دختری فهیم و پر از احساس هستید بدون دوز و کلک شونه های مردونه ای میخواستید که بهش تکیه کنید ولی با کسی ازدواج کردید که اصلا با شما سنخیتی نداره نه رو راسته نه موقعیت شما رو درک میکنه و نه دلسوز خوبی هست اون راه درست رو بلد نیست ایشون دور زدن رو یاد گرفته در حقیقت قوه درکش رو نداره و نیاموخته شما لقمه بزرگی براشون بودید که فقط میخواد به هر صورتی نگهتون داره و البته با چاشنی کوچک کردن شما بر عکس دیگران صحبت شما با امیر علی رو اصلا اشتباه نمیدونم 

بهت پیشنهاد میدم اگه میخوای تو این زندگی بمونی همینطور که هست قبولش کن واگر واقعا آزار میبینی بخاطر حرف هیچکس نمون تعجب میکنم میگن خوشی زده زیر دلت ،مهم ترین بخش هر انسانی غرور و عزت نفس و شخصیتش هست که باید حفظ بشه