2821
2789
عنوان

احساس پوچی

308 بازدید | 36 پست

چهره زشت قد کوتاه بداخلاق بیکار 

اینا تعدادی از ویژگیهاییه که راجبه خودم به ذهنم میاد

نه دوستی نه رفیقی تنهای تنها

تاحالا زیاد به خودکشی فکر کردم

از لحاظ معنوی خودتو قوی کن 

بیشتر با خدا حرف بزن

به نظر من مشکل پوچی و کلافگی و یکنواختی به خاطر کمرنگ شدن خدا تو زندگیامونه

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم این چیزا که گفتی اصلا دلیل نمیشه خودتو دوست نداشته باشی هیچ انسانی بی عیب نیست منم جوش داره صورتم هرکی یه عیبی داره که دوسش نداره پس خیلی به خودت تلقین نکن 

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :)؟!✨

منم همینطوریم هیچ دوستی ام ندارم 😞

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

خوب چرا برای شاعل شدن تلاش نمیکنی ؟

توی شهر ما بیکاری بیداد میکنه کارهایی مثل فروشندگی هست فقط که هنه دو شیفته و حقوق یک و نیم دوتومن و اینکه اکثرا زیبایی ظاهری جژ شرایطشونه

عزیزم این چیزا که گفتی اصلا دلیل نمیشه خودتو دوست نداشته باشی هیچ انسانی بی عیب نیست منم جوش داره صو ...

اره ولی از بچگی بعضی وقتا یهو یادم میاد نداشته هام و حالم خیلی بد میشه

[QUOTE=257751365]بیکار که دختری اصولا پسر بودی خیلی مهم بود  قد که منم ۱۵۸ کوتاهم و خیلیم راضیم مهم نیست چهره عمل پول میخواد که من ندارم باورت میشه گاهی ده هزار تومن خرج میکنم عذاب وجدان میگیرم 

توی شهر ما بیکاری بیداد میکنه کارهایی مثل فروشندگی هست فقط که هنه دو شیفته و حقوق یک و نیم دوتومن و ...

چرا یه حرفه یادنمیگری ؟

فروشندگی و منشی ...زیبای ملاک اولشونه برو سراغ یه کار دیگه 

درسته زشتی خوشگلی تو روابط تاثیر داره ولی این عمر تو که داره میگدره چه با عذاب دادن خودت چه خوشحالیت 

دیگران نهایت بگن قیافش خوبه بده 

این زندگی توه نه اونا 

هزارجورم عمل کنی درنهایت میگن خوشگل شدی همین!

خودتو به خاطر دیگران سرزنش نکن و شروع کن به تلاش کردن

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
[QUOTE=257751365]بیکار که دختری اصولا پسر بودی خیلی مهم بود  قد که منم ۱۵۸ کوتاهم و خیلیم راضیم ...

مشکل چهرت چیه

در نود درصد مواقع مشکل چهره پوسته

تو نت تحقیق کن چطوری شفاف و خوب کنی پوستتو اینجوری چهرتم عالی میشه