2821
2789
عنوان

احساس پوچی

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 36 پست
اره ولی از بچگی بعضی وقتا یهو یادم میاد نداشته هام و حالم خیلی بد میشه

نه عزیزم همه آدما حتی پولدارم یه حصرت دارن هیچکی بدون حصرت چیزی بزرگ نشده مشکل شما نداشتن اعتماد بنفسه

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :)؟!✨
مشکل چهرت چیه در نود درصد مواقع مشکل چهره پوسته تو نت تحقیق کن چطوری شفاف و خوب کنی پوستتو اینجوری ...

نه من از نظر خودم عالی هستم خودم خودمو عالی میبینم بقیه هم منو عالی میبیننن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چقد زشتی  بنظرم کسی میتونه بگه زشتم که قیافش شبیه سمندون باشه وگرنه بقیه اگه زیبا نیستن معمولی ...

من از چهرم خوشم نمیاد توی اینستا که بیشتر اوقات هستم حس بدی بهم دست میده هنه واقعا خوشگلن 

منم ندارم 

ن فق دوستی من قیافه ندارم 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

چطوری حرف بزنم؟اهل نماز نیستم نماز برام خیلی سخته

اسلام میگه نماز و اینم بهترین راهشه چون بعد یه مدت که منظم نماز می خونی تمام کارات تنظیم میشه و رنگ نظم رو به خودش می گیره 

من مذهبی شدید نیستم بخوام خیلی تعصبی یه چی بگم .آرامشی که تو رابطه با خدا هست تو هیچی نیست

می تونی یه دفتر برداری شکرگزاری هاتو بنویسی مثلا من یه دفتر خوشگل برداشتم هر روز یه صفحه شکرگزاری می کنم کلیییی حالم بهتر میشه میفهمم کا چقدر نعمت ها خدا داده و من نمی بینمشون

مثلا خدایا شکرت سالمم راحت نفس می کشم بی دغدغه می خوابم دوست دارم و دوسم داری شکرت به خاطر امنیت آرامش و....

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

ازدواج چی؟وقتی همه ملاکها شده زیبایی !

کار کن عزیزم پول رو خودت خرج کن بینی و مژه و ابرو همچین خداروشکر الان هست نمیشه یجا بشینی بگی زشتم خو تلاش کن عوض کنی 

مشکل چهرت چیه در نود درصد مواقع مشکل چهره پوسته تو نت تحقیق کن چطوری شفاف و خوب کنی پوستتو اینجوری ...

از فرم و استخون بندی صورتم بدم میاد جدیدا ریزش شدید مو هم گرفتم کلا کف سرم هم داره پیدا میشه

ازدواج چی؟وقتی همه ملاکها شده زیبایی !

خودت چی ؟

نمیخوای حالت خوب باشه از خودت راضی باشی؟

ازدواج ۱۰۰درصد خوشگلی نیست تو خودت رو دوس داشته باشی برای خودت ارزش قائل باشی و چندتا هدف تو زندگیت 

دیگرانم میگن این دختره خوبیه حس خوبی منتقل میکنه برم باهاش حرف بزنم دوست شم ....

الان خودتو دوس داری با کسی که حس حقارت داره همش غمیگنه  یه زندگی پوچ فقط خوردن خوابیدن  همش شکایت دوست شی؟

یا دلت میخواد با یه ادم مهربون شاد با اعتماد به نفس دوست شی؟

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲

عدم اعتماد بنفس ، ریشه در کودکی داره 

به احتمال زیاد والدین ِ شما در کودکی شمارو کوبیدن ، از شما تعریف نکردند و باهاتون برخورد خوبی نداشتند 

متاسفانه من خودم اینجوری بودم 

حرفی که مشاور بهم زد این بود ( باید برای خودت بازوالدینی کنی ) شروع کنی به دوست داشتنِ خودت ، اطلاعاتت رو بالا ببر الان که اینترنت هست کتاب های صوتی هست اطلاعات عمومی ات بره بالا اعتماد بنفس هم خواهی داشت 

خودت میگی زشت هستی ولی هر انسانی یک زیبایی در چهره اش داره و چهره ی هر کسی خاصِ خودشه اگر اخلاقت خوب باشه و مهربان باشی باعث میشی کلی دوست پیدا کنی 

پس مهم ترین چیز باز والدینی هست یعنی خودت باید دوباره برای خودت والدین بشی یک والد ِ خوب و مهربان و باسواد 

خودت چی ؟ نمیخوای حالت خوب باشه از خودت راضی باشی؟ ازدواج ۱۰۰درصد خوشگلی نیست تو خودت رو دوس داشته ...

درست میگی ولی من جایی نمیرم که با کسی اشنا بشم همش توی خونه ام نهایتش پیاده روی برم

چه حرفه ای؟هرچی دنبالش رفتم کمتر به نتیجه رسیدم

به چی علاقه داری ؟

هیچی 

الاقل یه انگلیسی رو که میتونی یاد بگیری اونم تو خونه 

از یه جای شروع کن 

ارده و پشتکار داشتن و تلاش کردن رو یاد بگیر 

خیلی بهتره که با سرزنش کردن خودت و یه دنیا غم و ناراحتی عمرت بگدره

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲