2777
2789
عنوان

خانومه هر روز یه دستور جدیدمیده

650 بازدید | 21 پست

سرویس مدارس قبول کردم یه مادر و بچن مادره لو رو هرروز تا یه مسیر و و بچشو یه مسیر دگ میرسونم 

خانومه روز اول گفت عه بارون میاد من پالتومو جا گذاشتم 10 دقیقه توقف داشتم تا بره از انباری لباس زمستونی پیدا کنه

روز دوم اومدیم قشنگ نزدیک مقصد گفت گوشیمو جا گذاشتم روز سوم گفت پس فلانی که امروز پنجشنبس نمیرسونیم پس منم ببر مهد پسرم و باهات برمیگردم

ما سر راه یه بچه دگ رو هم بصورت داخلی برمیداریم میبریم مهد 

امروزم بهم میگه حتما یادت نره به مربی مهد پسرم بگی غذا و داروهاشو به موقع بده

پسرش بزرگه 5 سالشه وقلدرم هست میتونه غذا و کیفشو بیاره ولی امروز گذاشت تو ماشین اومد دنبالم گفتم وسایلاتو بیار گفت مگه نشنیدی مامانم چی گفت؟؟ که تو باید وسایل منو بیاری؟؟؟ انگار یه سطل آب ریختن رو سرم

نیم ساعت پیش خانومه زنگ زده میگه من فردا خونه مادرشوهرمم بیا اونجا دنبالم 

منم گفتم سر کوچه میتونم بیام خانومه گفت نه سرکوچه دور میشه قشنگ باید بیای داخل

خیلی یجوریمه درصورتی که اونسری بهش گفتم کرایه پنجشنبه ها آژانسی حساب میشه اون گفت 20 من از آژانس پرسیدم نرخ 25 بود گفت حالا5 تومن بالا. تر پایین تر چیزی نیست که آدم به زبون بیاره 

حالا بهش چی بگم؟؟؟ واقعابرام نمیصرفه اولا من اونجایی که آدرس داد رو بلد نیستم دوما مگه وظیفه سرویسه که یارو هرجا مهمونی رفت بره جلو در طرف دنبالش

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

همینارو بخودش بگو

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

اونروز من گفتم آژانس 25 هستش گفت باشه حالا 5 تومن اینور اونور تر مسئله ای نیست ولی من از این تاکسی زردا پرسیده بودم 20

ما تو یه محل کوچیک زندگی میکنیم من اون تاکسی زردارو هم میشناسم اینجوری نیستن که برن تو کوچه یا چیزی جا بذارن از نصف راه برگردن

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما سرویس مدسه ب خونه: خونه ب مدرسه ای تمام

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
اونروز من گفتم آژانس 25 هستش گفت باشه حالا 5 تومن اینور اونور تر مسئله ای نیست ولی من از این تاکسی ز ...

گلم من خیلی تو رو درواسی میمونم نمیتونم بهش بگم

اهان امروزم تو پارکینگ خونمون بودم

این خانومم تو ساختمون ما زندگی میکنه

بهش گفتم صبر کن بذار ماشینو جابجا کنم بعد بشینید درو باز کرد کوبید به ماشین بغلی صدا آژیرش در اومد 7 صبحی 

ای بابا من نمی‌دونم چرا اینقدر کوتاه میاین شماهاااا؟؟؟؟؟؟

یه بار واضح بگو نمیکنم و تماااام. اصلا وظیفه سرویس مدارس نیست که مادرشو جابجاکنه. برو از همون جایی ک قبول کردی سرویسو شکایت کن حالشو جابیارن

چرا اینقد رو دادی بهش؟من ازین همسایه هاداشتم خیلی زجرم داد جوری که آخرش یه دعوای شدید کردم باهاش تا دست ازسرم بردارع ازقدیم میگن جنگ اول به از صلح اخر ازالان سرسنگین باش باهاش و بگو وقت ندارم برسونمت ازخیر کرایه این یه نفربگذر.والا سرویس مدارسا اینقد قانون وضع میکنن و افاده میذارن ک کسی جرات نکنه حرف بزنه شما چرا اینجوری رو دادی

برای سلامتی تو دلی ام یه صلوات مهمونم کن لطفا

فقط اونجا ک منتظرش شدی ک بره لباس بیاره ،یا گوشیش جا مونده

میگفتی برنمیگردم یا فلانی اینقدر میره رو کرایه ات ک برگردیم برا گوشیت،ببین چطور دهنش بسته میشه،

الان جلوش بگیر فردا روز فقط با خود خوری میکنی ک ازم سو استفاده کرده

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
چرا اینقد رو دادی بهش؟من ازین همسایه هاداشتم خیلی زجرم داد جوری که آخرش یه دعوای شدید کردم باهاش تا ...

چی بگم بهش شما بگو همون حرفو بزنم