2777
2789
عنوان

خانومه هر روز یه دستور جدیدمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 21 پست

[QUOTE=257731550]فقط اونجا ک منتظرش شدی ک بره لباس بیاره ،یا گوشیش جا مونده میگفتی برنمیگردم یا فلانی اینقدر میره رو ...[/QUOحرف حق....

اصلا باید بگی دیرم شده نمیتونم برگردم پیاده شو باتاکسی زردا برو

برای سلامتی تو دلی ام یه صلوات مهمونم کن لطفا

میخوای سرویس بشی با مدیر چند تا مدرسه صحبت کن که یکیشون قبول کنه و به بچه ها معرفیت کنه. ایشون شما رو با دستیار شخصی اشتباه گرفته هیچی هم نمیگی هی پرروتر میشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم بهش شما بگو همون حرفو بزنم

خیلی رک بگو خانوم فلانی من سرویس مدرسه ام وقت ندارم شمارو برسونم بچه ها دیر میرسن ازم شاکی میشن.و هرخواسته ای داشت فقط بگو نه نمیتونم فرقی نداره چی باشه بگه برو برگرد ببر بیار هرچی گفت بگو نمیتونم کوتاه نیا.یباردیگع ام مجبور شدی ببریش قبلش بگو ۲۵تومن میشه ۵تومن ۵تومن کلی میشه برات برای اون خانم ۵تومن چیزی نیست توکه یه ماشین را راه میندازی ۵تومنم ۵تومنه همین هارو عادی بگو بهش نه باعصبانیت

خیلی رک بگو خانوم فلانی من سرویس مدرسه ام وقت ندارم شمارو برسونم بچه ها دیر میرسن ازم شاکی میشن.و هر ...

نترس ک ناراحت بشه اینجور ادما از کسی ک براش منفعت داره ناراحت نمیشن همون همسایه ام با لحن تند میگفتم فلان وسیله راندارم یا دارم اما خودم احتیاج دارم یا میگفتم شوهرم دعوام میکنه اینقد نیا دم در من براقرض مگه من سوپر مارکت ام یعنی بخدا اصلا کک اش هم نمیگزید انگار نه انگار ازخودم تعجب میکردم ک چطور این رو را دارم ک اینجوری بگم اما وادارم کرد سر اخر دعوا کردم خیلی تو همسایگی بد شد برام اما ازشرش خلاص شدم

خیلی رک بگو خانوم فلانی من سرویس مدرسه ام وقت ندارم شمارو برسونم بچه ها دیر میرسن ازم شاکی میشن.و هر ...

منم بهش گفتم خانوم فلانی سر مسیر همیشگی سوارتون میکنم فردا خارج از مسیر شرمندتونم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

منم بهش گفتم خانوم فلانی سر مسیر همیشگی سوارتون میکنم فردا خارج از مسیر شرمندتونم

خوب گفتی هرچی گفت قبول نکن تا حدش رو بفهمه.همون جریان پسرش هم بگو ناراحت شدی بگو سرویس ام خدای نکرده نوکر شما نیستم ک بچه تو توجیه کن توقع بیجا نکنه ازم چون خودش ناراحت میشه

اصلا بگو اگه چیزی نیست تو ۳۰ بده. چرا کم میدی

نزد خداوند سر سوزنی خوبی و بدی گم نخواهد شد
2790
2778
2791
2779
2792