2777
2789
عنوان

بیاین درمورد تنبلی تخمدان بگید

50 بازدید | 9 پست

سلام من اقدام به بارداری کردم ولی متوجه شدم تنبلی تخمدان دارم خیلی استرس دارم نکنه بچه دار نشم میشه تجربه هاتونو بگید

تعداد رای : 1
نظرسنجی
تنبلی تخمدان
1
100%
تنبلی تخمدان
0
0%

منم مجردم رفتم دکتر پوست چون موهام میریزه و جوش میزنم گفته احتمالا تنبلی تخمدان دارم از الان غصم گرفته 

کاربر قدیمی ام هرکاری کردم اکانتم باز نشد به دیده تحقیر یه کاربر جدید نگام نکنید ://

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتی تخمدان دلم خون شد😔 تخمدان از همون بچگیش تنبل و شلخته و خسیس بود...هروقت اسمش میاد حالم بهم میخوره و میخام عوق بزنم..😩 ولی از حق نگذریم یک نکته مثبتی داشت و اونم این بود که همه تخمارو میدونستم😐

چه زود به اخر میرسن ادما🪔🪔🪔🪔🪔🪔🪔
منم مجردم رفتم دکتر پوست چون موهام میریزه و جوش میزنم گفته احتمالا تنبلی تخمدان دارم از الان غصم گرف ...

امروز دکتر به من هم گفت ریزش موهام به دلیل تنبلی تخمدانه و جوش های زیر پوستی صورتم 

امروز دکتر به من هم گفت ریزش موهام به دلیل تنبلی تخمدانه و جوش های زیر پوستی صورتم 

نمیدونم چیکار کنم غصم گرفته ک من مجردم اینجوریم 

کاربر قدیمی ام هرکاری کردم اکانتم باز نشد به دیده تحقیر یه کاربر جدید نگام نکنید ://