2821
2789
عنوان

گوشیمو دزدیدن 😞😭

2864 بازدید | 34 پست

پریشب تو خیابون یک موتوری گوشیمو از دستم دزدید خیلی بد بود دستمم با گوشی بدجور کشید لعنتی،دوهفته بود خریده بودمش مدلشم سامسونگ a52sبود😞😞😞

امیدی هست پیدا بشه؟؟شکایت کردم تو سایت همیاب ۲۴ ثبت نام کردم 

از راه دورم با گوگل اکانتم اطلاعات شخصیمو پاک کردم ولی حالم خیلی بده😭

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

من دوتا گوشی دارم

یکی واسه خونه یکی واسه بیرون

از همین سرقت میترسم

نمیبرم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس باچی نی نی سایت اومدی

با گوشی قدیدمیم چه ربطی داره عزیزم ایمیلمو با این گوشب وارد کردم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
من دوتا گوشی دارم یکی واسه خونه یکی واسه بیرون از همین سرقت میترسم نمیبرم

کار خوبی میکنی من خیلی مواظب بودم از سرکار اومدم تپسی گرفتم تو سالن ،اومدم بیرون زنگ زد ببینه کجام تا دراودم یک موتوری از پشت سرم اومد تو دوثانیه قاپید 😭

وای بمریم برات 😭😭😭😭 ایشالله پیدا می شه من دلم روشنه🙏🙏

خدانکنه عزیزم ،دعا کن پیدا بشه 😞خیلی دوستش داشتم فقط دوهفته دستم بود ،انقد حالم گرفته شده

داداش منم تازگی زدن خیلی دلم سوخت براش دیگه میدا نتونست کنه ایشالا  بدجوری تقاصشو پس بدن

منم شنیدم پیدا نمیشه اگه باند باشن گوشی رو اوراق میکنن قطعاتشو میفروشن 

حیف گوشیم 😭خیلی سوختم

خدانکنه عزیزم ،دعا کن پیدا بشه 😞خیلی دوستش داشتم فقط دوهفته دستم بود ،انقد حالم گرفته شده

درکت می کنم عزیز😣😣ادم یه چیز کوچیکشم گم می کنه که ارزشیم نداشته ناراحت می شه دیگه یه چیز رو که تازه خریدی ازت بدوزن خیلی بده چشم حتما دعا می کنم🙏🙏❤️

واما دخترای مهر ماهی😘😘
داداشم اصلا هنگ کرده بود خیلی بده خیلی 

منم تو شوکم یک مسیر طولانی دنبالش دویدم بعد مغازه دارا نزاشتن گفتن اونا چاقو دارن یک بلایی سرت میارن ،چطوری مال حروم به همین راحتی از گلوشون پایین میره

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792