2777
2789
عنوان

گوشیمو دزدیدن 😞😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2874 بازدید | 34 پست
درکت می کنم عزیز😣😣ادم یه چیز کوچیکشم گم می کنه که ارزشیم نداشته ناراحت می شه دیگه یه چیز رو که تاز ...

ممنون از همدردیت عزیزم❤🌹

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فرداش یکم پول هم قرص کرد گوشی بهتر خرید ولی زور داره 

اخه من تا عید چک دادم هنوز چک اولشو پاس نکردم ماه دیگست😕از این بیشتر میسوزم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

گوشی منم امسال روز اول عید رفته بودیم خونه کسی عید دیدنی اومدنی گوشیم خونشون جامونده بود خونشون مهمون دیگه هم داشتن همون شب که برگشتیم خونه گفتم وای گوشیم جاموند خونه فلانی دیگه فامیل نزدیک بود زنگ نزدم گفتم صبح میرم میگیرم صبحش ساعت۱۱ شکسته بودنش آورده بودن انداخته بودن دم درمون روز۱فروردین بود

لایک نکن پدر بیامرز
گوشی منم امسال روز اول عید رفته بودیم خونه کسی عید دیدنی اومدنی گوشیم خونشون جامونده بود خونشون مهمو ...

وا مریض بودن؟؟؟؟چرا بشکونن؟؟؟😟😟😟

گوشی منم امسال روز اول عید رفته بودیم خونه کسی عید دیدنی اومدنی گوشیم خونشون جامونده بود خونشون مهمو ...

جالب اینجاس که شوهرم از ساعت ۷صبح چندبار ازخونه بیرون رفته بود ندیده بودیم یهوساعت ۱۱پیدا شد چقدر اعصاب خردکنی داشتم روز عیدی همونجا گفتم سالی که نکوست از بهارش پیداست الان ۸ماهه جر خوردیم ازهمه لحاظ

لایک نکن پدر بیامرز
جالب اینجاس که شوهرم از ساعت ۷صبح چندبار ازخونه بیرون رفته بود ندیده بودیم یهوساعت ۱۱پیدا شد چقدر اع ...

😞😞فکر کردم فقط رو خودم فشاره 

بیا بعلم 

عزیزم گوشی منو پارسال دزدیده بودن دقیقا هفت روز بود که خریده بودمش، سه ماه بعد در کمال نا امیدی گوشیمو پیدا کردن، ولی خیلی ضرب و زیلیش کردن منم به دلم نبود و فروختمش، گفتن خسارت از دزد بگیر و رضایت بده اونم انقدر گریه زاری کرد که خانومم بارداره خسارت نگرفتم و رضایت دادم🙄

کار خوبی میکنی من خیلی مواظب بودم از سرکار اومدم تپسی گرفتم تو سالن ،اومدم بیرون زنگ زد ببینه کجام ت ...

خدا لعنتشون کنه

بازم خوبه خودت اسیب ندیدی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
عزیزم گوشی منو پارسال دزدیده بودن دقیقا هفت روز بود که خریده بودمش، سه ماه بعد در کمال نا امیدی گوشی ...

کاش رضایت نمیدای اون دوباره گوشی صد نفر دیگه رو میزنه ،کاش واسه منم پیدا بشه😕

آره عزیزم حق با توعه، ولی دلم سوخته بود به حال زنش، ایشالا گوشیت صحیح و سالم پیدا بشه

مرسی عزیزم گوشیم دیروز پیدا شد🤩باورم نمیشه