2777
2789
عنوان

گوشیمو دزدیدن 😞😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2874 بازدید | 34 پست
خداروشکر واقعا خوشحال شدم، سالمه گوشیت؟

فداتشم اره حتی فلشم نزده بودن ،

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

من چهار سال پیش تو خیابون بودم ۲نفر آدم باموتور اومد گوشیم از دستم کشید شک شدم و رفتم دنبالشون ولی نشد دوساعت عصبی بودم بعد گریم گرفت تا یک ماه افسرده بودم هرشب به یادش گریه میکردم نه به خاطر گوشی به خاطر فیلم و عکسام پره خاطرات بود تو مموری بود چند ماه گذشت هرچی به یادش میوفتادم حالم بد میشد چون ضربه خوردم تا چندماه هی میگفتم نکنه عکس ها پخش کنه چون عکسا دوستام و فامیلمون توش بود و حجاب نداشت 🙂💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطوری پیدا شد؟ 

نمیدونم بعد ۴ روز بهم زنگ زدن از کلانتری گفتن بیا تحویل بگیر 

من تو سایت همیاب ۲۴ ام ثبت نام کرده بودم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
نمیدونم بعد ۴ روز بهم زنگ زدن از کلانتری گفتن بیا تحویل بگیر  من تو سایت همیاب ۲۴ ام ثبت نام ک ...

مبارکت باشه ♥️

من چندسال پیش رفتم کلانتری یه پولی هم گرفتن برای ردیابی گفتن چندماه یکبار باید دوباره پول بدید ولی پیدا نشد