2777
2789
عنوان

خانما تو کارم گند یچیزی در‌مورده

255 بازدید | 19 پست

ببینید من شغلم در ارتباط با حقوق، ساعت کاری و دستمزد هست، نیرو هستم، این میون بعضی ساعت مرخصی هامو یکم کمتر میزدم خیلیاشم توضیح داشته ها ولی درکل خیلیارو هم یکم کمتر زدم مثلا ماهی جمعا شاید دو سه ساعت میشد، از جهت مالی پولی نمیشه من میزدم که مرخصی هام خیلی کم نشه اذیتم کنن، سرپرستم یه آقایی بود که همه میشناسنش به عوضی و پست بودن، خیلیم منو اذیت کرده تو کار خیلی، ایشون هر آخر ماه که باید حقوق میدادیم چک میکردن ساعت کاریا رو همراه من و در کمال تعجب متوجه نمیشدن انگار اصلا الکی بوده چک کردنش، کاری ندارم من دیگه نیروی ایشون نیستم ولی چندروز پیش خیلی اتفاقی متوجه این قضیه که من کمتر بیشتر زدم شد و دورادور فهمیدم که خیلی پیگیری کرده ریز شده تا جزئیات دقیق پیدا کنه چکار کردم، آخر هفته بود و گذشت، امروز که شنبه اس یکم نگرانم که بخواد شر برام درست کنه بابت این موضوع،  من تو ذهنمه اگه شر درست کرد اول بگم شما مگه خودت چک نمیکردی؟!  پس چرا متوجه نشدی خب همونموقع میگفتی اگه خطایی هست درست کنم، دوم بگم خب حالا اگه میبینی جایی اشتباهه جمع بزن ازم کم کنید چرا جنایی میکنی قضیه رو مگه مشکلی داری با من ( اینو میگم چون خیلی اذیتم کرده بود و خیلیا میدونن ) ، بنظرتون خوبه؟! بچه ها اصلا مسئله خاصی نیست در عمل ینی ضرری به شرکت وارد نمیشه منم پولی ازین حرکت بهم نمیرسه شاید کل کاه هارو روهم بزاری  پونصد تومن بشه، فقط یکم مرخصی هام کمتر منفی میشد، بابام مریض بود خیلی مجبور شدم دیرتر زودتر برم و بیام، ولی این اقا بخواد پیگیری کنه ابرو ریزی میکنه و هرکی ندونه فک میکنه من میلیاردی ازشرکت دزدیدم!

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به هر حال به شما اعتماد کردن گذاشتنت اون قسمت. کارت درست نبوده و ممکنه حتی از اینجایی که هستی جابجات کنن. ادم باید توی کار امانت دار باشه حالا چه مالی چه هرجور دیگه.

بعدم عزیزم فقط بحث ضرر مالی نیست که. بگو یک ریال جابجا بشه میتونه کل پولت رو خراب کنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

با این وجود کارت اشتباه بوده 

صحبتم این نیست که کارم درسته، ولی خب الان که نمیتونم عوضش کنم، من چندین سال سابقه دارم و تنها کرمی که ریختم همین بوده، نمیخام بخاطر این موضوع ابرو ریزی بشه چون این اقا دنبال منافع شرکت نیست دنبال اذیت کردنه 

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
اصل کار اشتباهه میزان ضرر اصلا مهم نیست

صحبتم این نیست که کارم درسته، ولی خب الان که نمیتونم عوضش کنم، من چندین سال سابقه دارم و تنها کرمی که ریختم همین بوده، نمیخام بخاطر این موضوع ابرو ریزی بشه چون این اقا دنبال منافع شرکت نیست دنبال اذیت کردنه 

به هر حال به شما اعتماد کردن گذاشتنت اون قسمت. کارت درست نبوده و ممکنه حتی از اینجایی که هستی جابجات ...

مگر دستگاه حضور و غیاب ندارید که خودتون دستی ساعت میزنید؟

داریم ولی اصلاح میخواد ، فقط ساعت میزنن شیفت و مرخصی و.. اصلاح میخواد

کارتون توجیهی نداره . نمیدونم چی بگم . اگر خیلی گیر داد بگو اشتباه شده تو ماه آینده اصلاحیه  می ...

همیشه اصل کارت درستی باشه دیگه ازهیچی نمیترسی

تو این چندسال سابقه تنهااااا جایی که کرم ریختم همین بوده اونم یکی پیشنهادشو داد منه ابله هم اون برج همش دیر و زود اومده بودم بخاطر بابام زد به سرم و تا پنج ماه ادامه دادم این حرکتو

کاری به اون اقا ندارم ولی حق الناس گردنت میوفته با این کار و پولی که اینقدر زحمت میکشی و حلال با اینکار لکدار میشه و برکت از زندگیت میره 

حالا ایندفعه رو همینایی که گفتی بگو خسارتیم حالا پانصد تومن یا کمتر اگه گفتن بده نفهمیدن خودت صدقه بده 

و دیگه اینکار نکن

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه

ببین من همیشه زودتر از پرسنل دیگه میام ولی شاید 5 تا 10 دقیقه بعضی روزها دیرتر از 8 رسیدم  خودم دارم به چشم می بینم که مثلا آقای فلانی 10 دقیقه دیرتر از من رسیده ولی کارکرد  حضور و غیاب که دستم میاد تاخیر من توش هست و از جمع اضافه کاری ماهانه ام کم شده در حد 2 ساعت در یکماه ولی اون آقا تاخیر براش نخورده . هیچوقت نمیام مال خودم رو هم اضافه کنم یا هزینه ناهار شرکت ما به مجموعه دفتر ناهار میده ( ابدارچی اداره ناهار میپزه در حد همون 10 -12 نفر ) بعد به کارگرها ماهانه هزینه ناهار رو میدن . دو تا از کارگرها تقریبا هر روز میان از آبدارچی غذا میگیرند . هیچوقت به خودم اجازه ندادم هزینه ناهارشون رو کم کنم .