2777
2789
عنوان

خانما تو کارم گند یچیزی در‌مورده

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 19 پست
تو این چندسال سابقه تنهااااا جایی که کرم ریختم همین بوده اونم یکی پیشنهادشو داد منه ابله هم اون برج ...

کسی که پیشنهاد داد ممکنه خودش قصد خراب کردن شما رو داشته باشه 

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری به اون اقا ندارم ولی حق الناس گردنت میوفته با این کار و پولی که اینقدر زحمت میکشی و حلال با این ...

گفتم به دوستان واقعا من طی این سال‌های کاریم تنها حرکتی که زدم همین بوده اونم اون ماه خیلی دیر و زود اومدم بخاطر بیماری بابام و به پیشنهاد یکی ساعتاتو درست کردم و دیگه حماقت کردم تا پنج ماه ادامه دادم، الانم واقعا من اگه جایگاهم بالا بود یکی این حرکتو میزد میگفتم ازش کم کنید، ولی این اقا دنبال منافع نیست دنبال اذیت کردنه و استرس گرفتم که میخواد چکار کنه تهش، 

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
داریم ولی اصلاح میخواد ، فقط ساعت میزنن شیفت و مرخصی و.. اصلاح میخواد

معمولا دستگاههای حضور و غیاب هم کلید ماموریت دارن و هم مرهصی . فقط مواردی که ثبت تردد ناقص میخوره باید اصلاح بشه.  مثلا شما موقع رفتن به مرخصی ؛ انگشت بزنید ولی موقع برگشتن انگشت نزنید . این مبشه ناقص. کار شما از لحاظ آیین نامه ای خلاف مقررات هست ولی بستگی به قوانین و آیین نامه های داخلی محلی هست که مشغول بکار هستید. ممکنه تذکر یا توبیخ باشه ممکنه کسر از حقوق و اضافه کاری باشه 

https://harfeto.timefriend.net/16666873965894                                                                        
صحبتم این نیست که کارم درسته، ولی خب الان که نمیتونم عوضش کنم، من چندین سال سابقه دارم و تنها کرمی ک ...

انشا اله که بخیر میگذره دوست من . ولی از این به بعد سعی کن اینکارها رو نکنی تا اعتبار کاریت زیر سوال نره .