ببینید من شغلم در ارتباط با حقوق، ساعت کاری و دستمزد هست، نیرو هستم، این میون بعضی ساعت مرخصی هامو یکم کمتر میزدم خیلیاشم توضیح داشته ها ولی درکل خیلیارو هم یکم کمتر زدم مثلا ماهی جمعا شاید دو سه ساعت میشد، از جهت مالی پولی نمیشه من میزدم که مرخصی هام خیلی کم نشه اذیتم کنن، سرپرستم یه آقایی بود که همه میشناسنش به عوضی و پست بودن، خیلیم منو اذیت کرده تو کار خیلی، ایشون هر آخر ماه که باید حقوق میدادیم چک میکردن ساعت کاریا رو همراه من و در کمال تعجب متوجه نمیشدن انگار اصلا الکی بوده چک کردنش، کاری ندارم من دیگه نیروی ایشون نیستم ولی چندروز پیش خیلی اتفاقی متوجه این قضیه که من کمتر بیشتر زدم شد و دورادور فهمیدم که خیلی پیگیری کرده ریز شده تا جزئیات دقیق پیدا کنه چکار کردم، آخر هفته بود و گذشت، امروز که شنبه اس یکم نگرانم که بخواد شر برام درست کنه بابت این موضوع، من تو ذهنمه اگه شر درست کرد اول بگم شما مگه خودت چک نمیکردی؟! پس چرا متوجه نشدی خب همونموقع میگفتی اگه خطایی هست درست کنم، دوم بگم خب حالا اگه میبینی جایی اشتباهه جمع بزن ازم کم کنید چرا جنایی میکنی قضیه رو مگه مشکلی داری با من ( اینو میگم چون خیلی اذیتم کرده بود و خیلیا میدونن ) ، بنظرتون خوبه؟! بچه ها اصلا مسئله خاصی نیست در عمل ینی ضرری به شرکت وارد نمیشه منم پولی ازین حرکت بهم نمیرسه شاید کل کاه هارو روهم بزاری پونصد تومن بشه، فقط یکم مرخصی هام کمتر منفی میشد، بابام مریض بود خیلی مجبور شدم دیرتر زودتر برم و بیام، ولی این اقا بخواد پیگیری کنه ابرو ریزی میکنه و هرکی ندونه فک میکنه من میلیاردی ازشرکت دزدیدم!
زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق
کاری به اون اقا ندارم ولی حق الناس گردنت میوفته با این کار و پولی که اینقدر زحمت میکشی و حلال با این ...
گفتم به دوستان واقعا من طی این سالهای کاریم تنها حرکتی که زدم همین بوده اونم اون ماه خیلی دیر و زود اومدم بخاطر بیماری بابام و به پیشنهاد یکی ساعتاتو درست کردم و دیگه حماقت کردم تا پنج ماه ادامه دادم، الانم واقعا من اگه جایگاهم بالا بود یکی این حرکتو میزد میگفتم ازش کم کنید، ولی این اقا دنبال منافع نیست دنبال اذیت کردنه و استرس گرفتم که میخواد چکار کنه تهش،
زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق
داریم ولی اصلاح میخواد ، فقط ساعت میزنن شیفت و مرخصی و.. اصلاح میخواد
معمولا دستگاههای حضور و غیاب هم کلید ماموریت دارن و هم مرهصی . فقط مواردی که ثبت تردد ناقص میخوره باید اصلاح بشه. مثلا شما موقع رفتن به مرخصی ؛ انگشت بزنید ولی موقع برگشتن انگشت نزنید . این مبشه ناقص. کار شما از لحاظ آیین نامه ای خلاف مقررات هست ولی بستگی به قوانین و آیین نامه های داخلی محلی هست که مشغول بکار هستید. ممکنه تذکر یا توبیخ باشه ممکنه کسر از حقوق و اضافه کاری باشه