2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 37 پست
می دونم . شوهر منم همینه مادرشوهرم حرفی بزنه ناراحت بشم شوهرم زودتر باهام سرسنگین میشه که چیزی نگم. ...

خوبه شوهرت اعتراضی نمیکن. شوهر من دستم میکشه کشون کشون میبره خونه ننش😏

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
مادرشوهر توهم بداخلاق؟ واس من خیلی بدجنس مثل مار افعی میمونه 

خدایی مادرشوهر من خیلی احترام میذاره وقتی میرم

اون یه شهر دیگه اس وقتی میریم دو سه شب میمونیم به شدت مهمون نوازه

ولی خب اخلاقای گند زیاد داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای توروحت مردم از خنده کاش یکی جواب منو نده تا اینو بهش بگم خوشم اومد

😂😂😂 والا یجوری مادرشوهرش اخم کرده انگار چخبره شل کن بابا شام چیه😂😂

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
خوبه شوهرت اعتراضی نمیکن. شوهر من دستم میکشه کشون کشون میبره خونه ننش😏

نمی تونه چیزی بگه. اولا دعوا می کردیم سر هر حرف. الان اصلا نمی گم از چی ناراحتم شوهرمم چیزی بگه کلا انکار می کنم و بهونه میارم سرم شلوغه.الان یه ماهه میگه غذا بذار بیان بالا هر بار غیر مستقیم پیچوندمش😁

نمی تونه چیزی بگه. اولا دعوا می کردیم سر هر حرف. الان اصلا نمی گم از چی ناراحتم شوهرمم چیزی بگه کلا ...

دلت گرفتنی چیکار میکنی اصلا وسوسه نممیشی بری پایین؟ منم باید مث تو اصلا نرم خونش همون تو حیاط ببینمش فقط دنبال سرگرمی هستم مشغول بشم نرم پایین

دلت گرفتنی چیکار میکنی اصلا وسوسه نممیشی بری پایین؟ منم باید مث تو اصلا نرم خونش همون تو حیاط ببینمش ...

نه میرم بیزون یه چرخی میزنم ترجیح میدم گوشی دست بگیرم سر درد بشم اما نرم پیشش. مادرشوهر من یه اخلاقی داره تنها باشه تو خونه بری پیشش خوشش میاو میگه نرو بشین کجا میری؟ اما دختراش پیشش باشن یا هر کی بی محلت می کنه.. منم از خودش یاد گرفتم شده خواهرشوهرم یه هفته بیاد بمونه من اصلا نرم سر بزنم. اولا میرفتم بعد فهمیدم چه اشتباهی کردم لیاقت احترام ندارن

نه میرم بیزون یه چرخی میزنم ترجیح میدم گوشی دست بگیرم سر درد بشم اما نرم پیشش. مادرشوهر من یه اخلاقی ...

وااای جفت من مشکلت افرییین دقیقا مادرشوهر منم وقتی دورش شلوغ شدنی خیلی بی احترامی میکنه جوگیر میش بخصوص دختراش اومدنی. اما تنها موندنی مظلوم میش دقیقا مثل تو منم تصمیم گرفتم دو هفته ی بار با شوهرم برم ی ساعت ببینمش و تمام دختراش هم اومدنی اصلا سر نمیزنم