2777
2789
عنوان

مادرشوهر

817 بازدید | 37 پست

رفتم خونش با شوهرم و دخترم. سلام دادم بهش سه بااار. گفتم سلام دیدم سرش انداخت پایین. دوباره سلام دادم ب من جواب نداد هی دخترم صدا میزد. بازم گفتم سلام مامان با قیافه ترش اخم کوتاه سلام داد روش کرد اون ور. همون اول ک وارد خونش میشی با اون سلام دادنش میزنه تو برجک ادم ک زود پاشی بری. ب شوهرم هی تعارف پذیرایی میکرد ب من اصلا. کلا همیشه اینطوریه. چون من طبقه بالا میشم یجا زندگی میکنیم از من بدش میاد.منم اینجا غریبم خانوادم ی شهر دیگ هستن .خیلی دیر میرم خونش اما دیگ انقد میمونم خونه از دلتنگی میپوسم مجبوری میرم ی ساعت اونم ی قیافه ای میگیره .خودش ی بار غیر مستقیم گفت عروس هام اصلا مهم نیستن بیان نیان مهم پسرام عروس صدسال نیاد خونم مهم نیست. 

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

سلام بده جواب نداد بگو جواب سلام که نمیدی حداقل با پانتومیم نشون بده شام چی گذاشتی 😂😂

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه بار سلام کن  اون جواب نمیده مشکل خودشه

اخ بعدا شوهرم پر میکن میگ ب من سلام نداد خیلی عوضیه خودش میزن ب نشنیدن

خب چرا انقد خودتو کوچیک میکنی 

این کاربری از تاریخ 29 /1403/3 به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ به من مربوط نیست دانشجو هستم دعا کنید به اونی که میخوام برسم 🌿:)

🥲😅نمیدونم چی بگم یه بار مامانم  صدبار تعارف زد ب داییم بیا  شام بخور ب زنش حتی یه بار نگفت زنش  خیلی ناراحت شد خدایی منم عصابم خرد شد  همونجا کلی  حرف زدم ب مامانم کلا بعضیا بخاطر تفکر  قدیمی ک دارن این مدلین  هیچ وقت نمیشه عوضش کنی بیخال باش اینو بپذری

چرا چندبار سلام میدی؟ وارد خونه میشی یه بار بلند سلام بده برو بشین. بگو سلام خوبید؟ بلند که بعدا نگه ...

خیلی قیافه میگیره چجوری بگم چهرش ک همون ب بداخلاق ها میخور عینکی هم هست .نمیدونم چرا ازمن بدش میاد .الانم مثل سگ پشیمون شدم رفتم خونش این ریختش دیدم همش میگم ای کاش نمیرفتم عصابم خرد شد

شاید چون کم میرید پایین قیافه میگیره

اخ زیاد رفتنی هم بی حرمتی میکن و ی حرفا میزنه ادم اصلا دوسندار بره خونش هرچی کمتر ببینیش ب نفعت رو عصاب

خیلی قیافه میگیره چجوری بگم چهرش ک همون ب بداخلاق ها میخور عینکی هم هست .نمیدونم چرا ازمن بدش میاد . ...

به این فکر نکن چرا فیافه میگیره چرااز من خوشش نمیاد تو کار درست رو انجام بده میری اونجا بلند سلام بده با همه حرف بزن خودت رو شاد نشون بده با خودت بگو ایشون شاید مدلش اینجوریه