2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 37 پست
شما هم همون جور باش ک اونا هستن ی بار سلام کافیه شوهرت هم میبینه .

جواب سلام نمیده اصلا احوال پرسی نمیکن خیلی بداخلاق فقطم بامن اینطور

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به این فکر نکن چرا فیافه میگیره چرااز من خوشش نمیاد تو کار درست رو انجام بده میری اونجا بلند سلام بد ...

اخ همون اول بسم الله میرینه ب عصاب ادم کلا بهم میریزم هی تو خودم کلنجار میرم چرا همچین میکن سلام درست حسابی نمیده مگ چیکار کردم. کلا درگیر میشم دیگ نمیتونم بشینم فقط میخوام اوت محیط ترک کنم هرچی بیشتر ریختش ببینم عصابم خرد تر میش تو چهره ام نمایان میش. 

یه بار که جواب نداد بگو مادرجان برات دکتر گوش و حلق نوبت گرفتم فکر کنم گوشات سنگین شده😐

خخخ شوهرم میزنه با خاک یکسان میکن😆 دو سه بار شوهرم بهش تذکر داده ک چرا جواب سلام زنم نمیدی خودم با چشمای خودم دیدم جوابش نمیدی خیرسرت نمازخونی مومنی چرا دل بنده ات میشکنی اونم گفت نههه من سلام میدم هواداری زنت نکن اون داره دشمنی مینداز بین ما

اخ همون اول بسم الله میرینه ب عصاب ادم کلا بهم میریزم هی تو خودم کلنجار میرم چرا همچین میکن سلام درس ...

شاید هدف اون هم همین عصبانی کردن توعه

نذار به هدفش برسه این همه مدت عصبانی شدی چند بار هم برات مهم نباشه

تو سلام بده برو بشین با پدرشوهرت سلام علیک کن با خواهرشوهرت 

خخخ شوهرم میزنه با خاک یکسان میکن😆 دو سه بار شوهرم بهش تذکر داده ک چرا جواب سلام زنم نمیدی خودم با ...

می دونم . شوهر منم همینه مادرشوهرم حرفی بزنه ناراحت بشم شوهرم زودتر باهام سرسنگین میشه که چیزی نگم. ما هم‌یه ساختمونیم . یه زمانی بهش سر میزدم الان هفته به هفته نمیرم‌نهایت از جلو در ببینه منو سلام بدم و همین. 

اصلا مهم نباش برات منم قبلا خیلی حساس بودم ک فلانی این کارو کرد این حرف زد ولی الان اصلا مهم نیس برا ...

اره خیلی اخلاق مضخرفی دارم واکنش همه برام مهم. خیلی حساسم میدونی خودم خیلی مهربونم خیلییی مهربونم اصلا دلم نمیاد دل کسی بشکنم همیشه محبت کلامی دارم چرب زبونم .بعد میبینم مادرشوهرم بهم بی احترامی میکن خیلی حالم بد میش خیلی حساسیت نشون میدن فکرم هنش درگیر و اون صحنه ک قیافه گرفت همش تصور میکنم

شاید هدف اون هم همین عصبانی کردن توعه نذار به هدفش برسه این همه مدت عصبانی شدی چند بار هم برات مهم ...

اره واقعا راه حل خوبیه. باید تمرین کنم مهم نباش واسم جواب سلام عنترخانم😏خیر سرش نماز خون مومن بازی در میاره اما همیش دل همه عروس هاش میشکن

والا خوش بحالت ارزومه مادرشوهرم این حرفو بهم بزنه و منم کلا دیگه نرم راااحت

مادرشوهر توهم بداخلاق؟ واس من خیلی بدجنس مثل مار افعی میمونه 

سلام بده جواب نداد بگو جواب سلام که نمیدی حداقل با پانتومیم نشون بده شام چی گذاشتی 😂😂

وای توروحت مردم از خنده کاش یکی جواب منو نده تا اینو بهش بگم خوشم اومد

و خدایی که بشدت کافیست
بهش حرص بده  برو خونش سر یخچالش برا خودت غذا بپز  برو همه چی بخور

😂😂😂وااای بدبخت سکته میکن اخ خسیس شدید