2777
2789

من ۲۵ سالمه همه بهم میگن ۲۰ میخوری😂

یک روز آخرین کسی که تو را میشناخت خواهد مُرد و خاطره ی تو برای همیشه فراموش خواهد شد...🙂 با همدیگه مهربون باشیم💫  ( من کاربر سال ۹۷ هستم که هربار کاربری هام سر مسائل سیاسی ترکیده 💔)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زیر چشمم همیشه یکم گوده...نه کرم دور چشم و اینا تا الان استفاده نکردم. ولی به پوستم میرسم✨🧡🌿

زمانی که فکر میکنی همه چی تموم شده، دوباره مورد آزمایش قرار میگیری🌿✨🧡

پولشو ندارم ولا😂 کلی خرج ضروری تر دارم اخرین چیزی بهش میرسم قیافه مو ظاهرمه 

تک تک اردک اردک تک تک تک تک اردک تک اردک🦆لب خندون در قندون در قندون لب خندون🍬(ایموجی قندون نداشت 

من soskin فرانسه میزنم ، از بعد عمل بینیم زیر چشام تو گودی رفته بود که یواش یواش بهتر داره میشه با این کرم

دانشجوی ادبیات زبان انگلیسی دانشگاه هلسینکی فنلاند 🇫🇮، شعارم : سینگل باش و فرمانروایی کن 😂🖖🏻‌، عاشق نارَنگی و 
من خودمم بیبی فیسم،بهم میگن کلاس چندمی😁😁 ولی جدیدا زیر چشمم سیاه شده

آب سیب زمینی بزن 

یک روز آخرین کسی که تو را میشناخت خواهد مُرد و خاطره ی تو برای همیشه فراموش خواهد شد...🙂 با همدیگه مهربون باشیم💫  ( من کاربر سال ۹۷ هستم که هربار کاربری هام سر مسائل سیاسی ترکیده 💔)
من زیر چشمم همیشه یکم گوده...نه کرم دور چشم و اینا تا الان استفاده نکردم. ولی به پوستم میرسم✨🧡🌿

منم به پوستم میرسم ولی زیر چشمم سیاه شده

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱
منم به پوستم میرسم ولی زیر چشمم سیاه شده

حس میکنم از ۲۵ سال به بالا بهتره که استفاده کنیم..الان زوده بنظرم ✨

زمانی که فکر میکنی همه چی تموم شده، دوباره مورد آزمایش قرار میگیری🌿✨🧡
پولشو ندارم ولا😂 کلی خرج ضروری تر دارم اخرین چیزی بهش میرسم قیافه مو ظاهرمه 

🤭والا منم خیلی خرج دارم و درامدم ندارم ولی خب محصولات پوستی خیلی تو روحیم تاثیر داره هرماه یکم میخرم

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱