2777
2789

🔺قیمت جدید روغن پس از حذف ارز ترجیحی اعلام شد

🔹طبق لیست اعلام شده از سوی انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران پس از ارز ترجیحی، قیمت مصرفکننده روغن به شرح زیر است:

۱. روغن آفتابگردان

۶۷۵ گرم: ۱۸۴ هزار تومان

۲۲۵۰ گرم: ۵۹۸ هزار تومان

۲. روغن مایع مخلوط

۶۷۵ گرم: ۱۸۲ هزار تومان

۴۵۰۰ گرم: ۱,۱۸۲,۱۰۰ تومان

۳. روغن سرخ کردنی معمولی

۶۷۵ گرم: ۱۸۲ هزار تومان

۲۷۰۰ گرم: ۷۲۶,۴۰۰ توم✅

همشون گرون شده من جامد پریروز واسه خودم گرفتم 600امروز رفتم بگیرم گفت کلا جمشون کردن گرون سده بیاریم ...

یا خدا

من جامد نمیخورم

از روغن مایع خبر نداری چقدر شده؟

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🔺قیمت جدید روغن پس از حذف ارز ترجیحی اعلام شد🔹طبق لیست اعلام شده از سوی انجمن صنفی صنایع روغن نبات ...

یا خداا چ خبره!!؟خداروشکر من خرید خونه انجام نمیدم وگرنه سکته میکردم با این قیمتا

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
یا خداا چ خبره!!؟خداروشکر من خرید خونه انجام نمیدم وگرنه سکته میکردم با این قیمتا

اون که اره ولی پدراو شوهرای بیچاره که خرید میکنن کلا فشار رو همه اهضای خانواده میاد تازه مرغو تخم مرغم گرون شده دیگه تو این دوروز کم کم همرو میبرن بالا

دوس دارم سوخاری درست کنم ولی میترسم معده م اذیت کنه

خدایا کاری کن همه باهم بخندیم😉همه باهم بخریم🛒🛍️همه باهم بپوشیم👒🤍باهم بگردیم،باهم پیشرفت کنیم💯🫂و کسی حسرت نخوره🫠خدایا یه حال خوب برای هممون❤️🇮🇷

والا روغن نداریم.نیست هرچی میکنم از دیروز.غذابدون روغن پیشنهادبدید

سیب زمینی تو فر بذار بپزه روش پنیر پیتزا بذار نیاز به روغن نداره

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
اره بخدا خودمم ازشدت فشار عصبی این تاپیک زدم ازبس داشتم به آینده بچه هام وخودم فکر میکردم شما چی خون ...

من که مشکل گوارشی دارم و بیماریم خود ایمنییه با کوچکترین ناراحتی درد می گیره هاااا

دیدم فقط دارم خودم و نابود می کنم

گفتم باید بیشتر کنترل مدیریت کنم

چه میشه کرد . فقط خدا کمک کنه

روزهای سختییع می دونم

من که بچه ندارم و قصدم ندارم که بیارم