2789
عنوان

رابطه...

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 33 پست

گذر زمان همه چیز رو درست میکنه قسمت هم نبودید عزیزم خدا ب دلت آرامش بده .

نماز بخون قرآن بخون با خدا اُنس بگیر حتما حال روحیت بهتر میشه

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم من ۳۱سالمه و داغون

داغونی میدونم ضربه خوردی فرصت ی انتخاب خوب یا ازدواج مناسب رو از دست دادی اینا همه درست ولی با غصه خوردن کاری درست میشه؟؟؟؟؟

سنی نداری از نو شروع کن امیدوارم ی مورد مناسب برات پیش بیاد روزی هزار بار خدا رو شکر کنی 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

ميدوني از زبون ادم متاهل ك با عشقش ازدواج كرد بهت ميگم

زندگيه بعد ازدواج با دوستي كاملااااااا متفاوته

اصلا زير سقف هر دو عوض ميشن 

خوب خوب خوبش ب نظرم شوهرم بود ك همهههه بهم حسادت ميكردن ولي الان ميبينم كاش باهاش ازدواج نميكردم توام مطمئن باش بعد ٨ سال كات كردن خيليييي بهتره تا بري تو زندگي و اذيت بشي مخصوصا با خانواده بدي ك داره خدا دوست داشته شكر خدا كن و ب خدا توكل كن انشالله مردي ك لايق هم باشين پيدا ميشه ولي اينم بدون پسري ك تو ٢ سال نياد جلو موندن باهاش اشتباه اين ٨ سال خودتم مقصر بودي ك باهاش ادامه دادي

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون
اره ولی میگم ی رابطه ۸یاله چرا انقدر راحت و بدون خدافظی باید تموم بشه

اخه از اولم رابطه درستی نبوده حداقل از طرف اون آقا درست نبوده و شما هم وقتی دیدی خانوادشو داره بهانه میکنه نباید ادامش میدادی