2789
عنوان

رابطه...

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 33 پست
ميدوني از زبون ادم متاهل ك با عشقش ازدواج كرد بهت ميگم زندگيه بعد ازدواج با دوستي كاملااااااا متفاو ...

چقد حرفات ارومم کرد

بچها من به دعاهاتون ایمان دارم زیاد🌼نزدیک ۵ ساله ارزوی شب و روزم، همون رویاهای که شباقبل خواب میاد سراغم و هزار بار ذوق کردن برای رسیدن اون روز همراهم بوده ترخدا دعام‌کنید منم معلم بشم و اون روز از ذوق تا صبح نخوابم‌و بیام و براتون ازحس خوبش بگم و دعاتون کنم که تجربش کنید که زندگی کنید رویاهاتونو...مرسی دوست خوش قلب من🥺❤️🌱
چقد حرفات ارومم کرد

عزيزم♥️بخدا جدي گفتم هر كسي ك با عشقش ازدواج كرده نميگم همههه پشيمونن ها ولي اكثرررررااااا پشيمون اگه نزديكانت اينو نميگن مطمئن باش خجالت ميكشن ك نميگن منم همه فكر ميكنن خيليي راضيم ولي واقعاااا زير يه سقف دگرگون ميشن هر دو شخص الانم ك انقدر طلاق زياد شده خدا رو شكر كن فقطططط ب اين ٨ سال هم فكر نكن ب اين فكر كن با بچه بغل برنگشتي ابروت پيش خانوادت نرفته دور از جون بيوه نشدي فرصت يه گزينه عاليتررررر داري 

واقعااا واسه شكست عشقيت ناراحت نشدم چون شكست نبود موفقيت بود واست 

چه خوبه هستين🥰بهترينا باشه سهم هممون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون کارشو با خواهرش و شوهر خواهرش شریک بود  اگه با خواهرش مخالفت میکرد کارش از دست میداد

ای بابا 

اتاق بغلی یه دخترست 👩🏻خوشگل موهای بلند  و دم اسب پشتش شام ناهار و با همیم کرما 🐛🦠🪱رو  سرخ میکنه خوب میزاره که مغز پخت شه تن جفتمون ملافست اون لباس عروسشه  👰🏻‍♀️من کت شلوارم 🤵                               من اگه برم توی تاپیکی  و ببنیم کمکی ازم برمیاد سعی میکنم دریغ نکنم                   لازم نیست نسبت به همه نظر ها گارد  بگیریم   من وقت این رو ندارم که دیگران رو توجیح کنم با اون که کم حرفم گاهی وقتا از حرف زدن خسته میشم و حال قانع کردن دیگران رو ندارم     اگه ببینم بحث باهاتون  بی فایدست اصلا شروع نمیکنم که وقت هر دومون گرفته نشه