2789
عنوان

رابطه...

546 بازدید | 33 پست

بعد ۸سال بلخره کندم و رفتم

قبلا گفته بودم که این چند سال با پسری در ارتباط بودم که خانوادش از همون اولم چون من همشهریشون نبودم منو نخاستن و مخالفت کردن و چون تو شهرشون دانشجو بودم حس خوبی ب دانشجو ها نداشتن و البته دوستای پسره هم از رو حسودی رفته بودن ب خانوادش چرت و پرت گفته بودن

بازم من این چند سال پاش صبر کردم و هی هر روز گفتمش درست کن همه چیو و بجنگ و بیا خواستگاری اونم تلاش کرد ولی ۴ماه پیش اومد بهم گفت اصلا راضی نمیشن مخصوصا خواهراش و سر من همه خانواده بهم ریختن 

و بهم گفتت وقتی نمیان دیگه من چیکار کنم

منم دیگه جوابش ندادم چند روز بعد استوری گذاشتم اومد یه چی فرستاد منم بهش گفتم برا چی بهم پیام میدی و بسه هر چی این چند سال سر کارم گذاشتی و بشه هر چی ابرومو بردین تو که رفتی پس کلا برو

گفتم دیگه هی چی زندگی من به تو مریوط نیست و دیگه حق نداری زنگم بزنی و پیام بدی

دیگه اونم اصلاااا بدون هیچ حرفی رفت....

الان ۴ماه شده ولی هنوز داغونم

۸سال خیلیه😓😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بمیررررررم چقد سخت چقد هم دردتم چقد تجربه کردم اینا ک میگیو

چقد پست و اشغالن پسرا

بچها من به دعاهاتون ایمان دارم زیاد🌼نزدیک ۵ ساله ارزوی شب و روزم، همون رویاهای که شباقبل خواب میاد سراغم و هزار بار ذوق کردن برای رسیدن اون روز همراهم بوده ترخدا دعام‌کنید منم معلم بشم و اون روز از ذوق تا صبح نخوابم‌و بیام و براتون ازحس خوبش بگم و دعاتون کنم که تجربش کنید که زندگی کنید رویاهاتونو...مرسی دوست خوش قلب من🥺❤️🌱

واقعا این مخالفت منطقیه ؟ 

آخه خواهرای  داماد چه ربطی داره 

اتاق بغلی یه دخترست 👩🏻خوشگل موهای بلند  و دم اسب پشتش شام ناهار و با همیم کرما 🐛🦠🪱رو  سرخ میکنه خوب میزاره که مغز پخت شه تن جفتمون ملافست اون لباس عروسشه  👰🏻‍♀️من کت شلوارم 🤵                               من اگه برم توی تاپیکی  و ببنیم کمکی ازم برمیاد سعی میکنم دریغ نکنم                   لازم نیست نسبت به همه نظر ها گارد  بگیریم   من وقت این رو ندارم که دیگران رو توجیح کنم با اون که کم حرفم گاهی وقتا از حرف زدن خسته میشم و حال قانع کردن دیگران رو ندارم     اگه ببینم بحث باهاتون  بی فایدست اصلا شروع نمیکنم که وقت هر دومون گرفته نشه    
ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازه اس  همینکه ۴ ماه تحمل کردی دیگه برگ برنده با شماست  اون ...

اره ولی میگم ی رابطه ۸یاله چرا انقدر راحت و بدون خدافظی باید تموم بشه