2777
2789

عزیزم میشه بپرسم علائمت چی بود که رفتی آزمایش ؟؟؟

خدایا چگونه تو را بخوانم درحالی که من، من هستم(با این همه گناه و معصیت)و چگونه از رحمت تو نا امید شوم درحالی که تو، تو هستی(با آن همه لطف و رحمت)پروردگارم سلامتی، عاقبت به خیری و خوشبختی را به من، خانواده ام و دوستانم و هرکسی که این متن رو میخونه عطا بفرما     

من امروز سه تا بیبی چک استفاده کردم هرسه تا زیر پنج دقیقه هاله صورتی کم رنگ انداخت به نظرت برم آزمایش ؟؟

خدایا چگونه تو را بخوانم درحالی که من، من هستم(با این همه گناه و معصیت)و چگونه از رحمت تو نا امید شوم درحالی که تو، تو هستی(با آن همه لطف و رحمت)پروردگارم سلامتی، عاقبت به خیری و خوشبختی را به من، خانواده ام و دوستانم و هرکسی که این متن رو میخونه عطا بفرما     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من امروز سه تا بیبی چک استفاده کردم هرسه تا زیر پنج دقیقه هاله صورتی کم رنگ انداخت به نظرت برم آزمای ...

اره برو دیگه

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور

عزیزم یه مقدار از خونت رو بریز تو شیشه بشین باهاش منطقی صحبت کن ببینم چرا بتاش ۳ هست چرا ۱ نیست

چه سوالیهههههه😂😂😂😂

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور

سلام عزیزم منم دیروز آزمایش بتا دادم 3/8 بود برای منم سواله همیشه 1 میشد اما این دفعه این شد اینم بگم دو روز پری شدم فقط دو روز اونم سه روز قبل موعدم 

خدایا هر چه تو خواهی راضی ام به رضایت 
اره برو دیگه

اخه هاله هاش خیلی کم رنگه شوهرم و همسایمون واضح میبینن ولی تو عکس مشخص نیست شک دارم موندم چیکار کنم

اخه هاله هاش خیلی کم رنگه شوهرم و همسایمون واضح میبینن ولی تو عکس مشخص نیست شک دارم موندم چیکار کنم

فردا ی بی بی دیگه بزن واسه منم همینطور بود روز اول روز دوم زدم منفی بود حالا قراره برم آزمایش  

به آرزوهام قول رسیدن دادم🥰 میشه واسه تاپیکام گزارش بزنن ممنون میشم😘

چند روز از موعد گذشته؟

بچه ها کسی می دونه قضیه اینکه میگن برای داشتن فرزندی خیلی زیبا باید اسپرم های ناقص و زشت رو از بین ببرن،چیه؟انجام دادین؟تاثیر گرفتین؟باید آزمایش اسپرموگرام بده همسرم ؟وبعد به پزشک متخصص زنان مراجعه کنیم؟ممنون میشم اگه کسی تجربشو داشته راهنماییم کنه

فردا ی بی بی دیگه بزن واسه منم همینطور بود روز اول روز دوم زدم منفی بود حالا قراره برم آزمایش   ...

اره می‌خوام فردا اول صبح بزنم ببینم چی میشه اگه دوباره هاله بندازه میرم آزمایش