2777
2789
چند روز از موعد گذشته؟

یک ماه دوماهی هست ولی چون تنبلی تخمدان دارم همیشه نامنظمه 

خدایا چگونه تو را بخوانم درحالی که من، من هستم(با این همه گناه و معصیت)و چگونه از رحمت تو نا امید شوم درحالی که تو، تو هستی(با آن همه لطف و رحمت)پروردگارم سلامتی، عاقبت به خیری و خوشبختی را به من، خانواده ام و دوستانم و هرکسی که این متن رو میخونه عطا بفرما     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر مال من اون۱۲۱۴ بتاست؟ 

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

اره می‌خوام فردا اول صبح بزنم ببینم چی میشه اگه دوباره هاله بندازه میرم آزمایش 

انشالله که مثبت باشه یکی از بدترین چیزا به نظرم رو برو شدن با بی بی چک منفیه

به آرزوهام قول رسیدن دادم🥰 میشه واسه تاپیکام گزارش بزنن ممنون میشم😘
دکتر نرفتی عزیزم؟

نه دیگه خسته شدم از این داروهای شیمیایی دوماهه داروهارو قطع کردم و بیخیال شدم هیچ وقت بیبی هام هاله نمینداخت اما الان زیر پنج دقیقه هاله میندازه

خدایا چگونه تو را بخوانم درحالی که من، من هستم(با این همه گناه و معصیت)و چگونه از رحمت تو نا امید شوم درحالی که تو، تو هستی(با آن همه لطف و رحمت)پروردگارم سلامتی، عاقبت به خیری و خوشبختی را به من، خانواده ام و دوستانم و هرکسی که این متن رو میخونه عطا بفرما     
🤣🤣اعصابم خورده خب هنوز پری نشدم حاملم نشدم چه وضعیه 

چند روز از موعد گذشته؟؟؟😂😂😂انشاالله حامله باشی

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور
خب عزیزم وقتی هاله انداخته مثبته دیگه 😍 ان شاالله بارداری عزیزم

قربونت برم مهربون امیدوارم

انشالله که مثبت باشه یکی از بدترین چیزا به نظرم رو برو شدن با بی بی چک منفیه

دقیقا

یک ماه دوماهی هست ولی چون تنبلی تخمدان دارم همیشه نامنظمه 

وای برو ازمایش بابا خیییلیییی گذشته

ببین رو من ریپ نزن حتی اگه نی نی یاری!!! وقتی حال نمیکنی گزارش بزن یا کاریریمو لغو کن ولی اگه خوشت نمیاد ریپ نزن چون میشورمت پهنت میکنم اونور
نه دیگه خسته شدم از این داروهای شیمیایی دوماهه داروهارو قطع کردم و بیخیال شدم هیچ وقت بیبی هام هاله ...

کلا استرس خودش عامل بیماریه خوب کردی بیخیال شدی 

فردا برو آزمایش بده ان شاالله که مثبته و بارداری😍❤️