2777
2789
اره عزیزم مبارکه

مرسی گلم انشالله قسمت شما...راستی از بتا میشه جنسیت وحدس زد؟

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا استرس خودش عامل بیماریه خوب کردی بیخیال شدی  فردا برو آزمایش بده ان شاالله که مثبته و بارد ...

ممنون عزیزدلم

خدایا چگونه تو را بخوانم درحالی که من، من هستم(با این همه گناه و معصیت)و چگونه از رحمت تو نا امید شوم درحالی که تو، تو هستی(با آن همه لطف و رحمت)پروردگارم سلامتی، عاقبت به خیری و خوشبختی را به من، خانواده ام و دوستانم و هرکسی که این متن رو میخونه عطا بفرما     
وای برو ازمایش بابا خیییلیییی گذشته

فردا میرم انشالله 🥺🥺

خدایا چگونه تو را بخوانم درحالی که من، من هستم(با این همه گناه و معصیت)و چگونه از رحمت تو نا امید شوم درحالی که تو، تو هستی(با آن همه لطف و رحمت)پروردگارم سلامتی، عاقبت به خیری و خوشبختی را به من، خانواده ام و دوستانم و هرکسی که این متن رو میخونه عطا بفرما     
چند روزه عقب انداختی؟

عزیزم اون بالا گفتم موعدم دهم بود اما هفتم پری شدم نهم هم تموم شد یعنی دو روز 

یعنی سه روز زودتر از موعدم

و اگه بخوام موعدم رو حساب کنم الان دو روز از موعد اصلیم گذشته،، دیروز که یه روز از موعد اصلیم گذشته بود آزمایش دادم و شد 3/8

خدایا هر چه تو خواهی راضی ام به رضایت 
عزیزم یه مقدار از خونت رو بریز تو شیشه بشین باهاش منطقی صحبت کن ببینم چرا بتاش ۳ هست چرا ۱ نیست چه ...

عجیب منو یاد کاربر خاله سوسکه میندازی

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
فداتشم❤️ نمیدونم عزیزم من تجربه ای ندارم فکر نکنم چند ماهته؟

۸ هفته

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

[QUOTE=257447085]مای گاد خوشبحالت چع  انشالله قسمت خودت