dokhtarefarvardiniii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2997 عنوان دو جز ۱۲ و ۲۱ هدیه به حضرت ام البنین باقیمانده💚 70 بازدید | 17 پست حاجت دارا بیاینتا سه شنبه مهلت داریم بخونیم💚 یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱 1401/08/12 | 18:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلی۶۶ عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 3819 برام دعا کنید خیلی حال آشفته ایی دارم... خدایا دوست دارم بیام تو بغلت
dokhtarefarvardiniii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2997 برام دعا کنید خیلی حال آشفته ایی دارم... حاجت روا بشی گلم منم مثل خودتم التماس دعا یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
dokhtarefarvardiniii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2997 میشه برای منم دعا کنید 🥺💚 حاجت روا بشی عزیزم یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
mtata عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 3697 برامدعا کنین توروخدا دردی تو قلبم هست که داره نابودم میکنه توروخدا دعامکنین خدایاشکرت که هوامو داری شکرت که معجزه وار حاجتمو دادی ممنون بابت عیدی که بهم دادی😍😍😍 خدایاشکرت برای برگشتن عشقم ودرست شدن کارا ازدواجمون 😍😍😍😍😍خدایا شکرت خدایا شکرت
dokhtarefarvardiniii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2997 برامدعا کنین توروخدا دردی تو قلبم هست که داره نابودم میکنه توروخدا دعامکنین حاجت روا بشی عزیزم یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
نیلی۶۶ عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 3819 حاجت روا بشی گلم منم مثل خودتم التماس دعا خدا بهمون ارامش بده...🙇♀️من که خیلی کم اوردم... دارم از دودلی و اشفتگی نابود میشم😢😢😢 خدایا دوست دارم بیام تو بغلت
dokhtarefarvardiniii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2997 خدا بهمون ارامش بده...🙇♀️ من که خیلی کم اوردم... دارم از دودلی و اشفتگی نابود میشم😢😢😢 همه چیز درست میشه فقط باید صبر کنیم فقط صبر یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
dokhtarefarvardiniii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/03 تعداد پست: 2997 استارتر جان ختم کامل شد یا جزیی مونده ؟ نه عزیزم این ختم قرآن تموم شد انشالله فردا بازم میزارم یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
پرستوی_بهاری_سابق عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 4517 نه عزیزم این ختم قرآن تموم شد انشالله فردا بازم میزارم لطفا منو تگ کنید . ممنون میشم .