2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 70 پست
به شوهرت بگو برای اعتمادت چیزی به نامت بزنه  باز مچشو گرفتی تیپا بزن زیرش.  پیر میشی ...

هیچی نداره ب نامم بزنه و اینک اصلا به من حق نمی‌ده شک داشته باشم حتی روزای اول ک برگشتم می‌گفت فکرای مزخرف رو بریز دور و بهم اعتماد کن اگرم گوشیشو می‌گشتم یا شکمو بروز میدادم قهر میکرد باید میرفتم. عذر میخواستم ازش الانم بگم شک دارم میگ مشکل خودته

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...
شرایط خانوادگیت چطوره؟ 

بد نیست از لحاظ مالی معمولی هستیم اما پدر و مادر خوبی دارم هوامو دارن ولی قدیمی هستن و پدرم از آبروش خیلی میترسم تا حد امکان سعی داره من جدا نشم متقاعد کردنش سخته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بد نیست از لحاظ مالی معمولی هستیم اما پدر و مادر خوبی دارم هوامو دارن ولی قدیمی هستن و پدرم از آبروش ...

خواهر برادر چی

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜

فقط یه نصیحت عزیزم کاری ندارم طلاق میگیری یا نه 

ولی لطفا بچه نیار بخدا اجاق کوری بهتر از اینه یه بچه بی گنا درگیر زندگی این پدر باشه 

بیزارم از دین شما ….نفرین به آیین شما…..به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….توی کشور اسلامی زندگی میکنیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم …گاه عبادت خداوند یعنی …دست پیری را گرفتن …تکه نانی به گرسنه ای دادن …شاد کردن دله غمگینی …نبردن عابروی مؤمنی …انسانیت مذهب خداست 
فقط یه نصیحت عزیزم کاری ندارم طلاق میگیری یا نه  ولی لطفا بچه نیار بخدا اجاق کوری بهتر از اینه ...

نه نمیارم 

ممنون از نظرت ..

نه نمیارم  ممنون از نظرت ..

خواهش میکنم 

این مردا کثیفن ولی کارشون تمیز انجام میدن 

بیزارم از دین شما ….نفرین به آیین شما…..به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….توی کشور اسلامی زندگی میکنیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم …گاه عبادت خداوند یعنی …دست پیری را گرفتن …تکه نانی به گرسنه ای دادن …شاد کردن دله غمگینی …نبردن عابروی مؤمنی …انسانیت مذهب خداست 
فدای سرت فقط خیلی گریه کردم برات🥲♥️ دعای من زود میگیره ایشالا به آرامش برسی🥲

میشه از ته قلبت تو این روز عزیز دعا کنی خواهرم و بچه هاش دلشون شاد شه 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

فدای سرت فقط خیلی گریه کردم برات🥲♥️ دعای من زود میگیره ایشالا به آرامش برسی🥲

عزیزم برای منم دعا کن خیلی گرفتارم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
خواهش میکنم  این مردا کثیفن ولی کارشون تمیز انجام میدن

دقیقا 

بخدا از هر چی مرده متنفر شدم 😔

اره دقیقا  ذاتش درست نیست  منو مجبور می‌کنه حجاب بگیرم  اما بیرون ک میریم ب همه خا ...

خب اینجور مردا چشمشون شوره برای زن خودشون گیر میدن اما خودشون چشم چرونن بهتره خانوادتون رو متقاید کنید اینجور مردا به درد نخورن و قبل از هرچیزی برید پیش یه مشاوره خوب

دقیقا   بخدا از هر چی مرده متنفر شدم 😔

من میرفتم سرکار 😔😔😔

میومدم از تعداد کان دو ما کم میشد 

عوضی میزد زیرش 

خب اینجور مردا چشمشون شوره برای زن خودشون گیر میدن اما خودشون چشم چرونن بهتره خانوادتون رو متقاید کن ...

اره خیلی چشم چرونه مشاوره هم نمیاد متاسفانه