2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 70 پست
من میرفتم سرکار 😔😔😔 میومدم از تعداد کان دو ما کم میشد  عوضی میزد زیرش

خدا لعنتشون کنه 

نمی‌دونم چجوری میتونن آنقدر پست باشن

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی چشم چرونه مشاوره هم نمیاد متاسفانه

عزیزم من الان ۱۷ ساله ازدواج کردم شوهرم از همون اوایل چشم چرون بود تاحالا هم هست وقتی اعتراض میکنم میگه خداچشم داده نگاه کنم.این مردا درست بشونیستن.شوهر منم منو از همه چی محروم کرده ولی خودش آزاده هرجا دوست داره می ره منو به زور میزاره خونه بابام برم 

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
اون نه خودتون نه ذاتش اینجوره ترک کننده نیست بعد خونوادتون رو ببرید

عزیزم هزینه های مشاوره خیلی بالاست منم خیلی دستم خالیه همسرم بهم پول نمی‌ده باید جمع کنم کم کم ولی حتما اینکارو میکنم 

عزیزم الان که شرایط طلاق نداری اول از همه روحیه تو قوی کن.قبلا ازش انتظار نداشتی ولی الان مطمیین باش که وقتی فهمیدی کمتر اذیت شی.

دوم اینکه همینطور که بقیه دوستان گفتن به هیچ وجه بچه نیار.

سوما فقط مدرک جمع کن و کار کن پول جمع کن که فردا روزی خدایی نکرده شوهرت آدم نشد بتونی رو پای خودت وایسی اونموقع که تصمیم به طلاق بگیری چون خودت پول کافی داری و مدرک دیگه بقیه هم راضی میشن.این باید باشه هدف بلند مدتت

برای منم دعا کن لطفا

چشم🥲

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
عزیزم من الان ۱۷ ساله ازدواج کردم شوهرم از همون اوایل چشم چرون بود تاحالا هم هست وقتی اعتراض میکنم م ...

خیلی زوررگون 

دقیقا حالا فکر کن با مشتری های زنشون چجوری رفتار می‌کنه .. هر بار ی زن زنگ میزنع از مشتری های همچنین جانم جانم می‌کنه بهش صد بار گفتم نگو جانم میگ تیکه کلاممه ی بار هم ب شوخی گفت صدای زن می‌شنوم شل میشم .. خیلی بی شرفن

میشه از ته قلبت تو این روز عزیز دعا کنی خواهرم و بچه هاش دلشون شاد شه 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

چشم عزیزم ایشالا♥️✨️

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
عزیزم برای منم دعا کن خیلی گرفتارم

چشم عزیزم ایشالا حالت عالی بشه

چشم عزیزم ایشالا♥️✨️

چشمت بی بلا باشه

بیزارم از دین شما ….نفرین به آیین شما…..به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….توی کشور اسلامی زندگی میکنیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم …گاه عبادت خداوند یعنی …دست پیری را گرفتن …تکه نانی به گرسنه ای دادن …شاد کردن دله غمگینی …نبردن عابروی مؤمنی …انسانیت مذهب خداست 
عزیزم هزینه های مشاوره خیلی بالاست منم خیلی دستم خالیه همسرم بهم پول نمی‌ده باید جمع کنم کم کم ولی ح ...

دلیل مشاوره به خاطر اینکه میگین خانواده راضی نیست میگم والا ذات اینجور ادمارو قشنگ میدونم من هنوز مجردم یه دوست پسر اشغال صفتی داشتم ۴سال منو نگه داشت قول ازدواج داد اما حس میکردم خیانت میکنه اما به رو نیوردم اما بعد چهارسال داداشش اومد گفت داداش من هم با خانومایت هم دخترا تورو هم دستشش نگه داشته اون ذاتش خرابه هیچوقتم درست نمیشه اخرش رفت با یکی ازدواج کرد اون گذاشت باز رفت خیانت کرد

خیلی زوررگون  دقیقا حالا فکر کن با مشتری های زنشون چجوری رفتار می‌کنه .. هر بار ی زن زنگ ...

شوهرم منم همینه وقتی با زنا حرف میزنه چشم ازشون برنمیداره.وقتی بامن حرف میزنه هواسش همه جا هست بجز پیش من.خدا لعنتشون کنه

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
عزیزم الان که شرایط طلاق نداری اول از همه روحیه تو قوی کن.قبلا ازش انتظار نداشتی ولی الان مطمیین باش ...

ممنون از نظرت 

روحیه ام قویه بار سوم اصلا گریه نکردم از خیانتش  فقط عصبی شدم و خاستم جدا شم الانم ترسم ازین ک دیگ دستش رو نشه همین 

سرکاز هم نمیزارع برم  فقط باشگاه نزدیک خونه میام کلا جایی نمیزارع برم .