2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 70 پست
دلیل مشاوره به خاطر اینکه میگین خانواده راضی نیست میگم والا ذات اینجور ادمارو قشنگ میدونم من هنوز مج ...

میدونم عزیزم 

خداروشکر کن ک باهاش ازدواج نکردی و ذات کثیفشو فهمیدی و بیشتر اذیت نشدی  

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...
شوهرم منم همینه وقتی با زنا حرف میزنه چشم ازشون برنمیداره.وقتی بامن حرف میزنه هواسش همه جا هست بجز پ ...

حتی واسه دلخوشی ما هم ک شده حاضر نیستن دره ای خودشون رو تغییر بدن آنقدر حقیرن ک حتی نمیتونن چرخش چشمشونو رو کنترل کنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همشون متاهل و بچه دارن

منم خانوادم ب شدت قدیمیه طرز فکرش، تو با خواهرات حرف بزن بگو مادرت اینارو قانع کنه و اصلا بچه دارنشو

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜
منم خانوادم ب شدت قدیمیه طرز فکرش، تو با خواهرات حرف بزن بگو مادرت اینارو قانع کنه و اصلا بچه دارنشو

اره باید بگم بهشون خیلی دارم اذیت میشم 

اره باید بگم بهشون خیلی دارم اذیت میشم 

خدا هرچی مرد خیانتکاره از رو زمین  برداره 

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜
اره اما ندارم  نه بچه ندارم بچه نمی‌خوام کلا جدا از خیانتش اخلاقای بدی داره منو آزاررمیده بد د ...

خوب دیگه عزیزم خداروشکر ک بچه نداری اصلا اجازه نده ازش باردار شی سعی کن زودتر جدا بشی وخیالت راحت بشه اینجوری پیر میشی بمیرم برات خیلی سخته خیانت🥺

خوب دیگه عزیزم خداروشکر ک بچه نداری اصلا اجازه نده ازش باردار شی سعی کن زودتر جدا بشی وخیالت راحت بش ...

اره عزیزم 

خداروشکرر 

خدا نکنه گلم دور از جونت..