2777
2789
عنوان

کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 70 پست
۲۲سالم ن هنوز بچه ندارم   راستش اصلا میترسم ازین مرد بچه بیارم

همسن منی اصلا بچه دار نشو و جداشو من هیچ وقت ب کسی نمیگم جداشو ولی خیانت ک میبینم فقط میگم طلاق حتی اگه ادامه هم نده خیانتشو اعتماد آدم برنمیگرده و روح و روانت از شکاکیت بهم میریزه 

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜
عزیزم ببخشید اینو میگم اما برشوهرت اعتمادی نیست کسی ک چند بار این وکار کرد ب نظرت بازم ادامه نمیده؟؟ ...

چرا ادامه میده مطمئنم 

فقط میترسم ک باز اینکارو می‌کنه من نفهمم این بار 

مثل احمقا براش غذا بپزم و تو روش لبخند بزنم 

متنفرم ازین احساس  دوست دارم جدا شم اما  کسی حمایتم نمیکنه  

شما فقط طول زخم آدما رو میبینید. اما گاهی عمق اون زخم تا استخون هم رفته...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدای سرت فقط خیلی گریه کردم برات🥲♥️ دعای من زود میگیره ایشالا به آرامش برسی🥲

مرسی خانم گل❤️😔

شرایط خانوادگیت چطوره؟ 

22 سالمه اما بر خلاف سن کمم خیلی ناراحتی و مشکلات داشتم و تو زندگیم فهمیدم اگه تو هر کاری اول خدارو در نظر بگیریم و اونو یادمون باشه حتی اگه پایان خوبیم نداشته باشه، آرامش خاطر داریم، تویی ک امضامو میخونی از خدا میخوام ب مراد دلت برسی واسه منم دعا کن💜
چرا ادامه میده مطمئنم  فقط میترسم ک باز اینکارو می‌کنه من نفهمم این بار  مثل احمقا براش ...

مشکل اینجاست کسی حمایتت نمیکنه اگر پشتوانه قوی داشته باشی جدا بشی ب نفعته ازش بچه داری؟؟؟

مرسی خانم گل❤️😔

خواهش میکنم خواهرجانم🥲🥲♥️

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
ینی باید براشون مدرک ببری تا حرف دخترشونو باور کنن؟

نه عزیزم ولی  هر پدر و مادری با این دلایل رضایت به طلاق نمیدن من خیانت دیدم قبول کردن اما اشتباه کردم و برگشتم الان ک میگم شک دارم نمیتونم زندگی کنم حالم بده مادرم میگ تو ک برگشتی باید سعی کنی بهش اعتماد کنی ..

همسن منی اصلا بچه دار نشو و جداشو من هیچ وقت ب کسی نمیگم جداشو ولی خیانت ک میبینم فقط میگم طلاق حتی ...

جدا شدن به این راحتیا نیست 

من حتی خیانت هم کرده بود رفتم خونه پدر و مادرم تو روم میگفتن هر چی خودت بگی ولی ب اطرافیانم میگفتن ک منو نصیحت کنند برگردم 😔الانم ک برگشتم  نمیتونم یهویی برم بگم می‌خوام جدا شم بگم شک دارم درک نمیکنن رفتارراشو توضیح بدم هم میاد توجیح می‌کنه..

مشکل اینجاست کسی حمایتت نمیکنه اگر پشتوانه قوی داشته باشی جدا بشی ب نفعته ازش بچه داری؟؟؟

اره اما ندارم 

نه بچه ندارم بچه نمی‌خوام کلا جدا از خیانتش اخلاقای بدی داره منو آزاررمیده بد دهنه..

واسه منم دعا کن حالم خوب بشه ممنون

چشم عزیزم🥲

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره