2777
2789
عنوان

تب ۴۱ درجه بچم😰😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5603 بازدید | 92 پست

بازم خداروشکر الحمدلله بردی دکتر کنترل کردی اگر خواب مونده بودی چی خدایی نکرده زبونم لال....ببین تب نشونه عفونت پسر من پارسال زمستون سر ۳۰ روز ب ۳۰ روز تب میکرد دقیقا سر ماه تب اوموکسی کلاو پروفن دوباره سرماه ک میشد....دندونش عفونت آبسه کرده بود این بچه هم اگر ویروس های جدید نباشه جاییش عفونت کرده ک تب کرده عیب نداره آنتی بیوتیک میگیره خوب میشه آن شاالله

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 

سرکه سیب بزن به دست و پا وپیشونیش

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید از این ویروسا گرفته 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

الان اومد پایین ؟ ببین اگه یه وقتی خیلی یهو دوباره تبش کسید بالا که انشالله دیگه هیچوقت اینجوری نمی ...

تب بالا رو اينجوري پايين بياري بچه لرز شديد ميكنه و تشنج ميكنه 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد

آب سیب بده بهش 

موهاشو شونه کن 

زرشک بده بخوره 

پیاز حلقه کن بزار کف پاش با جوراب

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
بخدا دیگه خسته شدم ماهی نیس ک بچه م مریض نشه ولی این دفعه خیلی تبش بالا رفت

ببیم دقیقا پسر منم همینطور شد چقدر دکتر بردم دکترا گفتن ایمنی بدنش اومده پایین چند تا دکتر عالی گفتن شربت ایمونیس بهش بده شما هم بپرس از دکترش

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 
کسی بچه ش اینجوری شده تورو خدا اگه میدونید بگید دارم از استرس میمیرم

خوب که تشنج نکرده خواهر 

بچه ی‌من تشنج کرد ینی به‌معنای واقعی مردما

احتمالا ویروسه ویروس همینجوریه یه دفعه همه چی رو به هم‌میریزه ولش نکن ببرش دکتر دارو بهش بده

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         
بازم خداروشکر الحمدلله بردی دکتر کنترل کردی اگر خواب مونده بودی چی خدایی نکرده زبونم لال....ببین تب ...

الان پسرم ۲۲ماهشه ولی جدیدا علائم دندون در آوردن یا .. نداره

بخدا راست میگم خدارو شکر بخیر گذشت پسر من خیلی تب میکنه یعنی هر ماه مریضه بدنش دیگه ب زور ب استامین ...

میدونی چرا تن تن تب میکنه یا مریضه؟ 

چون سیستم ایمنی بدنش ضعیفه، من بردم دکتر خیر ببینه اینو بهم گفت 

اومدم آب میوه در آوردم هر روز دادم خورد، شیره با کنجد تو صبحانه با خامه دادم، خرما تن تن دادم،تاااا ۳ماه دادم الان ۷ساله سالی یکبارم بزوررر مریض میشه زبونم لال

توام حتمااااا انجام بده

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
نگران نباش گلم . بچه منم الان گرفته . از دیشب تا الان بالاسرشم . دکتر رفتن هم فایده نداره . از این و ...

سه بار دکتر بردم ب دارو جواب نمیده این سری گفتن اگر جواب نده باید بستری بشه یه نوزاد یک ماهه دارم تو خونه و از خانوادم دورم توروخدا دعا کنید حالش خوب بشه نیم ساعت پیش براش شیاف دیکلوفناک گذاتشم ظاهرا جواب نمیده

من تجربه خودم که بردم پسرمو اورژانس گفتند تو مواقعی که تب داره چهل و رد می‌کنه یا کلا بالای سی و نه هست هر دو ساعت یه بار یک در میان استامینوفن و هیپوپروفن بدید. دیگه بعد این جریان من استرس تب و ندارم و همیشه تونستم کنترل کنم تا دوره اش طی بشه. همیشه هم تو خونه این دوتا رو دارم

آنرا که منم چاره، بیچاره نخواهد شد.