2777
2789
عنوان

تب ۴۱ درجه بچم😰😭

5593 بازدید | 92 پست

سلام 

تورو خدا کسی میدونه جوابمو بده

بچم شب هیچ علائمی نداشت  موقع خواب هم هیچ علائمی نداشت 

ساعت ۱۲ خوابید ساعت ۴صبح بیدار شد آب خواست اومدم بغلش کنم دیدم وحشتناک داغه تبش ۴۱ب بالا بود با آب ولرم دست و پاش و صورتشو شستم شربت استامینوفن دادم یکساعت بعد شیاف گذاشتم دیدم ۴۰ درجه س بردیم اورژانس آمپول تب بهش زد

الان موندم چیکار کنم چرا اینجوری شد

یدفعه این همه تبش بالا رفت

چند روز بعد کل بدنش جوش قرمز میشه دستاش پاهاش.

ویروسه اکثر بچه ها گرفتن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابا پسر من تو ۳۹ درجه تشنج کرد  شکر خدا بخیر گذشت

مگه میشه ۴۱ درجه😕😕😕

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
کسی بچه ش اینجوری شده تورو خدا اگه میدونید بگید دارم از استرس میمیرم

چرا استرس داری خونسرد باش این ویروس جدیده دیگه بچه ها یهو تب میکنن ...انشالله زودتر خوب بشه 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
آخه دوهفته س جای نرفتیم فقط خونه بودیم این ویروس از کجا اومده

شاید از هوا .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان اومد پایین ؟

ببین اگه یه وقتی خیلی یهو دوباره تبش کسید بالا که انشالله دیگه هیچوقت اینجوری نمیشه 

شده کلا روی تمام بدنش مخصوصا پاش یخ بزاری هم بزار ممکنه ممکنه  خدایی نکرده تا ببریش دکتر اتفاق بدی بیفته و  قشنگ پاشو بزار تو آب یخه یخ 

برای تب بالای ۴۰ درجه میگما ولی ایشالا که چیزی نبوده و دیگه هم تکرار نمیشه هیچوقت 

بابا پسر من تو ۳۹ درجه تشنج کرد  شکر خدا بخیر گذشت مگه میشه ۴۱ درجه😕😕😕

بخدا راست میگم

خدارو شکر بخیر گذشت پسر من خیلی تب میکنه یعنی هر ماه مریضه بدنش دیگه ب زور ب استامینوفن جواب میده 

آخه دوهفته س جای نرفتیم فقط خونه بودیم این ویروس از کجا اومده

همسرتون سر کار میرن دیگه  

شاید از پدرش گرفته 

کف پاش پیاز حلقه کن بزار. میگن برای تب خوبه

وقتی میگن خودت باش یعنی بهترین ورژن خودت باش نه اینکه تمام صفات بدتو رو کنی و بهش بنازی به بهونه ی اینکه خودمم 
شاید از هوا .

امضات خودِ خودِ خودِ منه 🌹

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖
چرا استرس داری خونسرد باش این ویروس جدیده دیگه بچه ها یهو تب میکنن ...انشالله زودتر خوب بشه 

بخدا دیگه خسته شدم ماهی نیس ک بچه م مریض نشه ولی این دفعه خیلی تبش بالا رفت

نگران نباش گلم . بچه منم الان گرفته . از دیشب تا الان بالاسرشم . دکتر رفتن هم فایده نداره . از این ویروس جدیداست تمام همکلاسیهاش گرفتن . لعنت ب دلتای ظالم . بیچاره پسرم میگه سرم خیلی درد میکنه انگار عقربی تو سرمه ک همش نیشم میزنه😭طفلک من .