2777
2789
عنوان

تب ۴۱ درجه بچم😰😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5604 بازدید | 92 پست
ببیم دقیقا پسر منم همینطور شد چقدر دکتر بردم دکترا گفتن ایمنی بدنش اومده پایین چند تا دکتر عالی گفتن ...

ببخشید میشه یکم از شربت ایمونس بگی و پسرتون خوب شدن چیکار کردین

خداروشکر بچه تشنج نکرده🤕

خیلی مراقب باش این ویروسه همه بچه ها گرفتن باید دوره اش بگذرونه

استامینوفن اثر نداره ایبوپروفن بده شیاف هم تو خونه داشته باش دیدی رسید به۳۹پایین نمیره شیاف بذار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا از تجربیاتتون بگین ک برا تب چیکار کنیم خوبه . بگین لطفا تا طفلکیا کمتر درد بکشن .دوستم گفت ...

بهترین راهش بنظرم اینه شکم و زیر بغلاشو با دستمال نمدار خنک کنی

بخدا دیگه خسته شدم ماهی نیس ک بچه م مریض نشه ولی این دفعه خیلی تبش بالا رفت

الان همه بچه ها مریضن خوب میشن دوباره میگیرن ..من پسرم هیجا نمیبرم نه کلاسی نه مهدی هیجا ولی همش مریض...میفهممت ولی آرامشتو حفظ کن بذار بیاد و راحت بره انقدر خودتو اذیت نکن...پسرمنم تبش دیدم ۴۰ رو رد کرد دست بکار شدم و خودم آوردم پایین ..ولی مهم اینه آرامش داشته باشی

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
تب بالا رو اينجوري پايين بياري بچه لرز شديد ميكنه و تشنج ميكنه 

فقط آب ولرم باید استفاده بشه 

یخ چیه؟

روز ها یی که آرزو خانم بهترین همکلاس مریم بود مشق های کلاس اول ما قصه های امین و اکرم بود روز هایی که هم کلاسی ها شعر و لبخند بخش میکردند بوی خوب کتاب می آمد آب و آیینه بخش میکردند سفره ی پاره ی کتابم را واژه ی نان تازه پر میکرد جیب پیراهن سفیدم را دست های مغازه پر می‌کرد باز مادربزرگ ثانیه ها ساعت هفت و نیم می‌خوابید  شنبه ها صبح دیرمان میشد خانم آفتاب می‌تابید  کاش از کیف کهنه ی دیروز بوی خوب کتاب می آمد کاش زنگ علوم برمی‌گشت کاش زنگ حساب می آمد.....برای من دعا کنید به حق روزهای خوب زندگیتون 
تو رو خدا از تجربیاتتون بگین ک برا تب چیکار کنیم خوبه . بگین لطفا تا طفلکیا کمتر درد بکشن .دوستم گفت ...

شیاف، آب نمک پاشویه، خاکشیر، بارهنگ، برای تب عالین،

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

من اینو تجربه کردم برا تب نه البته ولی پسرم خیلی سرفه میکرد گذاشتم کف پاش و جوراب پاس کردم خیلی راحت و بدون سرفه شب و صبح کرد. 

آنرا که منم چاره، بیچاره نخواهد شد.
من تجربه خودم که بردم پسرمو اورژانس گفتند تو مواقعی که تب داره چهل و رد می‌کنه یا کلا بالای سی و نه ...

الان اگه پروفن گیر آوردی سلام ما روهم بهش برسون کل تهرانو زیر و رو کردم نیست

سه بار دکتر بردم ب دارو جواب نمیده این سری گفتن اگر جواب نده باید بستری بشه یه نوزاد یک ماهه دارم تو ...

صبور باش عزیزم . یه دوره ایه ک باید بگذرونه تا خوب شه . ان شالله خدا بچه هامونو شفا بده. من ک حاضرم خودم مریض شم ولی درد کشیدنشو نبینم سرمو گذاشتم رو سرش میگم الهی دردات بیاد تو سرم مامان .

الان اگه پروفن گیر آوردی سلام ما روهم بهش برسون کل تهرانو زیر و رو کردم نیست

من ایران نیستم البته. خدای من بدبختی های ما تمومی نداره اون چرا نایاب شد تولید داخله که

آنرا که منم چاره، بیچاره نخواهد شد.
الان اومد پایین ؟ ببین اگه یه وقتی خیلی یهو دوباره تبش کسید بالا که انشالله دیگه هیچوقت اینجوری نمی ...

خیلی خطر ناکه یهو تو اب یخ با عث میشه شوک وارد میشه فقط تو اب ورم باید بزاری تو خدا از چیزی گ مطمئن نیستی

توصیه نکنید 

من تجربه خودم که بردم پسرمو اورژانس گفتند تو مواقعی که تب داره چهل و رد می‌کنه یا کلا بالای سی و نه ...

هر دو تب بره؟ آخه میگن دو تا داروی تب، مثلا شیاف و بروفن رو با فاصله کم تر از ۶ ساعت ندین که ، مسمومیت دارویی میاره؟

الان همه بچه ها مریضن خوب میشن دوباره میگیرن ..من پسرم هیجا نمیبرم نه کلاسی نه مهدی هیجا ولی همش مری ...

بخدا دست خودم نیست ۲۲ سالمه قبل بدنیا اومدن پسرم یک تار موی سفیدم نداشتم بخدا از سه ماهگی همش مریض شد تا الان آنقدر استرس کشیدم کلی از موهام تو این مدت سفید شدن الانم استرس بگیرم دچار حالت تهوع و دلپیچه میشم خودم اصلا مهم نیستم فقط بچم درد نکشه